18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 54 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Nowy model fotoradaru
k................0 • 2018-05-18, 11:46
Bardzo poręczny, wielofunkcyjny

Włączony dźwięk jak najbardziej wskazany
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tarcer123 2018-05-18, 17:14 19
up masz zajebiście silną psychikę...

Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2018-05-18, 17:23 1
Zutylizować i to szybko zanim ta kurwa ze szpadlem kogoś zabije
Zgłoś
mesiash 2018-05-18, 17:30 5
Jechanie po drodze tej jakości i w takim otoczeniu więcej niż 40km/h to jest pierwsza pojebana rzecz na tym filmiku. Nie dziwi mnie ilość trupów w wypadkach, jak jest tylu ludzi broniących potencjalnego mordercy.
Zgłoś
radek225 2018-05-18, 17:38 3
Mnie już powoli zaczyna wkurwiać ten "Stop Cham", "Ku przestrodze" i inne tego typu serie. Kiedyś to właściciele kamerek faktycznie spotykali na drogach wsiurów i buraków. Dziś coraz częściej to nagrywający są z piekła rodem. Nie bronię ani wsiura z łopatą ani wieśniaka za kierownicą. Jeden i drugi są siebie warci, jeden i drugi mogą sobie przypić piątkę iść do domu bez klamek. Kierowca za zpierdalanie, (choć nie umiem wyliczyć, ile dokładnie jedzie to widać, że jest to niemal 2x szybciej niż 40km/h) oraz tekst z jutubem. Pieszy zaś to widać wieśniak dopiero co oderwany od pługa. Rozumiem, że bulwersacja, bo nagminnie tą drogą ludzie zapierdalają, i mają w dupie przepisy, ale ja rozwiąząłbym ten porblem w bardziej kreatywny sposób, gdyby gmina miała w dupie zgłaszane uwagi odnośnie zbyt szybkiej jazdy. A wystarczyło jechać 10km/h więcej. Nie wleczesz się już jak ślimak 40km/h na prostej, gość z łopatą by nie wyskoczył. Nawet fotoradar by Ci zdjęcia nie cyknął, a i pieskom raczej nie chciałoby się wtedy takiego zatrzymywać.
Zgłoś
river013 2018-05-18, 17:59 1
Odcinek zabudowany tylko z jednej strony więc o chuj wam chodzi z tym płaczem.
Koleś "zapierdala", ale chuj w to.
Po co ktoś ma mu się pod koła wpierdolić ? Bo na polowanie zapierdalał ?

Jebać tego zjeba ze szpadlem, tym szpadlem.
Mógł bezpośrednio spowodować wypadek.
Zgłoś
Wirtualny 2018-05-18, 19:27
Może mi ktoś wyjaśnić, po co cenzurować takie ścierwo umysłowe?
Zgłoś
LordVIP 2018-05-18, 19:43 5
Trafisz na jutuba! (ale będziesz ocenzurowany) teraz mnie popamiętasz wieśniaku
Zgłoś
Nemayu 2018-05-18, 19:56
Chodzi też o hałas. Im szybciej jedziesz tym więcej hałasu robisz.
Zgłoś
Oponka 2018-05-18, 20:17 1
czyli, że jak po mojej wsi, pod moimi oknami, zapierdala ktokolwiek to mam ze szpadlem wyskoczyć, czy ki chuj??

mógł podejść do sprawy kreatywniej. żwiru najebać chociażby.
Zgłoś
P4GER 2018-05-18, 20:25
Beka z gościa ze szpadlem, niech skonczy z dragami pojeb jeden
Zgłoś
yesan 2018-05-18, 20:25 1
Pizduś wyrywający Karyne napierdala po bocznej drodze (gdzie pewnie często biegają dzieci i zwierzęta domowe) - co tu się dziwić, że ktoś się wkurwił i wyskoczył z tym nieszczęsnym szpadlem? Januszowe rozwiązanie na Sebixowe zachowanie.
Zgłoś
Wiochmen 2018-05-18, 21:42 2
Kurwa tragedia jak czytam te komentarze,podniecacie sie jakims zjebem ktory stworzyl wieksze zagrozenie niz ten "zapierdalajacy"

inny sie chwali jak to gosc na motorze sie przez niego wyjebal... huj ze mógl sie zabic wazne za hałasowal i klan zagłuszyl...serio?

To na wsiach ludzie powinni sie dawno pozabijac jak ktos ma swinie czy krowy i jebie u sasiada...

Od karania ludzi są odpowiednie sluzby a nie zjebane samosądy wedle wlasnego uznania...pojebany kraj bo pojebani ludzie w nim zyja...i tu sie chyba nigdy nic nie zmieni jak spoleczenstwo ma takie podejscie
Zgłoś
k................0 2018-05-18, 22:02 1
Wiochmen napisał/a:

inny sie chwali jak to gosc na motorze sie przez niego wyjebal... huj ze mógl sie zabic wazne za hałasowal i klan zagłuszyl...serio?

Przeze mnie się wyjebał, czy przez własną głupotę? Równie dobrze mógł się wyjebać widząc w ostatniej chwili suszarkę. Co ty pierdolisz? Sam jesteś nieogarniętą motopizdą, która potrafi się rozpędzić na prostej, ale w w razie zagrożenia nie ogarnia?
Zgłoś
Wiochmen 2018-05-18, 22:12
matisadi napisał/a:

Sam jesteś nieogarniętą motopizdą, która potrafi się rozpędzić na prostej, ale w w razie zagrożenia nie ogarnia?

Tak naprawde malo jest osob co ogarniają "nagłe sytuacje" czy to motorem, autem czy nawet rowerem...nie kazdy kto jezdzi na czym kolwiek nie musi byc w tym mistrzem, tylko kurwa nie ty jestes od tego zeby to weryfikowac...sprowokowales hujowa sytuacje, na ktora nie ma usprawiedliwienia...dla mnie to ty jestes elementem spolecznym ktory powinien byc zamkniety na jakims obszarze tylko z drugimi takimi "pomysłowymi" ludzmi jak ty...
Zgłoś
sereja3 2018-05-18, 22:22
polishblood napisał/a:

Trafisz na jutuba! (ale będziesz ocenzurowany) teraz mnie popamiętasz wieśniaku

Chuj z gościem ale zabudowania nie są ocenzurowane i nawet somsiady go poznajo po gaciach....

A.... I Niech mnie który moderator odważy się usunąć komentarz za wulgaryzmy. Wtedy przytocze 3 inne komentarze z dużą ilością piwek na głównej.
siema
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem