Ostatnio pojawiła się zapowiedź nowego filmu, a dzisiaj światło dzienne ujrzał zwiastun kolejnej części gry, czyli Mortal Kombat Announcement.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Ostatnio pojawiła się zapowiedź nowego filmu, a dzisiaj światło dzienne ujrzał zwiastun kolejnej części gry, czyli Mortal Kombat Announcement.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
przepraszam kurwa bardzo... ale czy to jest portal z newsami i trailerami dotyczacy gier wszelakich?? nie?? TO WYPIERDALAC Z CZYMS TAKIM!!!!! jak bede chcial obejrzec prezentacje nadchodzacych gier to wejde na gametrailers, polygamia itd. a to jest kurwa SADISTIC!!! Naprawde co poniektorzy chyba naprawde nie wiedza gdzie wchodza
Jedyna "sadystyczna" rzecza ktora widze w tym trailerze jest to ze po raz kolejny chca wskrzesic ta legendarna marke mordobicie i zapewne wyjdzie kolejna klapa jak wszystkie nowsze gierce z tej serii... ;]
Jedyna "sadystyczna" rzecza ktora widze w tym trailerze jest to ze po raz kolejny chca wskrzesic ta legendarna marke mordobicie i zapewne wyjdzie kolejna klapa jak wszystkie nowsze gierce z tej serii... ;]
Jeszcze troche i bedzie tu zapowiedz nowego Super Mario przygod Kubusia Puchatka i cholera wie jeszcze czego. A moze by tak wstawiac reklamy z Polsatu co ?
Oj już kurwa przestańcie płakać.
Widzicie tytuł, nie podoba się? Nie oglądaj.
Na przyszłość zachowajcie swoje smutne przemyślenia dla siebie, tak?
Widzicie tytuł, nie podoba się? Nie oglądaj.
Na przyszłość zachowajcie swoje smutne przemyślenia dla siebie, tak?
Najwięcej do powiedzenia mają Ci, co nawet jednego tematu nie założyli, nie mówiąc już o temacie z sadyzmem w tle
Nie rozumiem czemu tu to jest. Z całym szacunkiem dla adminów ale schodzicie na psy. Rozumiem, coś śmiesznego, jakiś wypadek skejtera ale ostatnio trochę przesada - jakieś kurwa buraki ze stanów zapieprzający lambordżini a teraz trailer gry który tak naprawdę NIC nie wnosi. Przez chwilę myślałem że będzie śmiesznie jak np tutaj:
albo chociaż jakoś nietypowo (czyt. z fantazją ) brutalnie jak np. tu:
(swoją drogą to aż łezka się kręci, tą grę przeszedłem chyba z 50 razy)
Ja oglądam, czekam a tu chuj w dupie, zwykły trailer. Chociaż ten pierwszy i drugi komentarz śmieszne były.
Ehhhh......
albo chociaż jakoś nietypowo (czyt. z fantazją ) brutalnie jak np. tu:
(swoją drogą to aż łezka się kręci, tą grę przeszedłem chyba z 50 razy)
Ja oglądam, czekam a tu chuj w dupie, zwykły trailer. Chociaż ten pierwszy i drugi komentarz śmieszne były.
Ehhhh......
a co to za giera jest?
Już nie jęczcie tak, prawda jest taka że Mortal Kombat(i ogólnie cała seria) jest prekursorem wszelkiego rodzaju sadystycznych i brutalnych gier, więc news tutaj uważam za stosowny, bo na pewno niejeden user sadola łamał palce na klawiaturze(tudzież psuł joystick ) na którejś z części MK.Jak komuś jest za mało sadyzmu to niech sobie pościąga egzekucje z Iraku tudzież inne traktowanie azjatek z paralizatora i przy tym marszczy freda.
woodzitsu napisał/a:
bo na pewno niejeden user sadola łamał palce na klawiaturze(tudzież psuł joystick )
Błąd , maiłem normalne dzieciństwo.
woodzitsu napisał/a:
Już nie jęczcie tak, prawda jest taka że Mortal Kombat(i ogólnie całJak komuś jest za mało sadyzmu to niech sobie pościąga egzekucje z Iraku tudzież inne traktowanie azjatek z paralizatora i przy tym marszczy freda.
Niedługo papilot.pl będzie bardziej stosownym miejscem dla tego typu ludzi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów