Ostatnio pojawiła się zapowiedź nowego filmu, a dzisiaj światło dzienne ujrzał zwiastun kolejnej części gry, czyli Mortal Kombat Announcement.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Ostatnio pojawiła się zapowiedź nowego filmu, a dzisiaj światło dzienne ujrzał zwiastun kolejnej części gry, czyli Mortal Kombat Announcement.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
na uj wrzucac trailery do gier? jesli ktos chce takowy zobaczyc, znajdzie go bez problemu na youtube. rownie dobrze mozna ladowac tu teledyski i trailery filmow.
Wybaczcie jakość. Na ten moment nie ma materiałów wygladających lepiej, przynajmniej jeżeli chodzi o Fatality - czyli o to co w Mortal Kombat lubimy najbardziej
Polecam obejrzeć do końca. Ostatnia akcja OSTRA
Polecam obejrzeć do końca. Ostatnia akcja OSTRA
To jakaś kontynuacja Power Rangers dla wyznawców zła? :o
Moim zdaniem prezentuje się świetnie. Sam bym sobie piwo dał Ale cóż jestem fanem starego dobrego Mortala, a tu widze powrót do korzeni
Basika063 napisał/a:
To jakaś kontynuacja Power Rangers dla wyznawców zła? :o
Skończ waść, wstydu oszczędź ...
Wszystko fajnie, ale coraz więcej tu filmików z gier. Też widziałem ten filmik, był bodajże na E3, nie? To nowa zaprezentowana wersja MK. Chociaż.. prezentuje się zajebiście ;D
Dokladnie - to filmik z E3. Mimo, że to filmik z gry to na Sadistic mi on wyjątkowo pasuję
EDIT: czemu mnie podklejono do innego tematu? to zupełnie inny filmik - może jakość gorsza ale przynajmniej pokazują Fatality w całości nie urywając w najciekawszym momencie;)
EDIT: czemu mnie podklejono do innego tematu? to zupełnie inny filmik - może jakość gorsza ale przynajmniej pokazują Fatality w całości nie urywając w najciekawszym momencie;)
chciwy_typ napisał/a:
Jakiś debil dodał na basha tekst Linka i altona -.-
Kod:http://bash.org.pl/628815/
Dlaczego debil skoro tekst jest dobry?
Rhox napisał/a:
Dlaczego debil skoro tekst jest dobry?
Tekst jest dobry, a debil bo nie podał autorów :S
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów