Stara się jak może
Stara się jak może
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cejrowski pokazał że w dżungli bylibyśmy tak samo bezradni ...
Różnica polega na tym że białemu dasz książkę jak przetrwać i da radę.
A czarny to tą książką zamiast młotkiem by napierdalał w słupek.
Po wojnie wiele mostów było zniszczonych, trzeba je było odbudować. Na Wiśle budowano jeden z mostów kafarem (urządzeniem do wbijania palów, słupów pod mosty)wbijano pale. Zdarzyła się awaria. Przy kafarze urwała się baba czyli część wbijająca pal. Baba wpadła do wody i poszła na dno. Ciężką babę trudno było wydobyć z wody więc postanowiono postarać się o nową. Kierownik kazał sekretarce nadać telegram “Utonęła Baba, proszę przysłać nową Babę”. Ale sekretarka nie znała się na kafarach i babach, pomyślała że to niezbyt miło tak pisać i nadała wiadomość – “Utonęła kobieta, proszę przysłać nową panią”. Gdy odebrano wiadomość nie wiedziano o co chodzi, pomyślano że zdarzył się śmiertelny wypadek. Dano znać do innego działu by posłać nową sekretarkę. Zanim się sprawa wyjaśniła trochę czasu zeszło a most stal w połowie nie dokończony. (historia znaleziona w sieci)
Bez znaczenia od tematu wklejasz historyjki, czy wbijanie tego na pal przypomniało Ci tę jedną?
Bez znaczenia od tematu wklejasz historyjki, czy wbijanie tego na pal przypomniało Ci tę jedną?
Zrozumiałbym twoje pytanie gdyby film przedstawiał topienie kotków w stawie ale film przedstawia wbijanie pala za pomocą prostego ręcznego kafara, domyśl się geniuszu
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów