📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
i tak dobrze, że sobie debil żadnej krzywdy nie zrobił przy tej swojej doskonałej technice.
A co jakości materiału, tylko czekać, aż ktoś wstawi rzeczowego, czarnoskórego, który pokazuje jak nagrywać.
A co jakości materiału, tylko czekać, aż ktoś wstawi rzeczowego, czarnoskórego, który pokazuje jak nagrywać.
"Nie jestem specjalistą, ale to chyba nie tak się robi." - się nie znasz, tak się robi, jak się jest jebniętym
hehe, kiedys widzialem cos podobnego na zywo z murzynkiem w roli glownej
- jak zajebal o wyciag myslalem, ze juz po bambino
- jak zajebal o wyciag myslalem, ze juz po bambino
To jest specjalny trening rybaka, przed większymi połowami. Po takim czymś nawet 1,5 metrowa ryba mu nie ucieknie.
siwers3 napisał/a:
i tak dobrze, że sobie debil żadnej krzywdy nie zrobił przy tej swojej doskonałej technice.
Już nie ma miejsc świętości w tym kraju. Siłownia miejsce święte! Gimbaza, wszędzie gimbaza umysłowa z komóreczkami.
A tekst o montowaniu pułapki rozjebał system.
Zrobiłeś mi dzień.
Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
A tekst o montowaniu pułapki rozjebał system.
Zrobiłeś mi dzień.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów