18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
Nowy Projekt na cześć Lecha Kaczyńskiego
z................u • 2011-08-29, 6:12
Powstają biografie Lecha Kaczyńskiego, pomniki, szkoły i ulice nazywane są od jego nazwiska. Jako samozwańczy przedstawiciel rady sadistic.pl postanawiam złożyć wniosek i zbieram podpisy na nowy projekt który będzie nazwany na cześć zmarłego Prezydenta. Mam na myśli Lotnisko. Lotnisko Lecha Kaczyńskiego. To brzmi dumnie !
Jacyś chętni chcą się dołączyć do projektu ?
Zgłoś
CarolOtyła 2011-08-29, 13:40 1
Albo jakiś oddział szpitala psychiatrycznego i umieśćmy tam jego brata z kazirodczego związku Jarosława, jego partnera Antoniego Macierewicza i całe szeregi PiS'u.

W każdym pokoju bez klamek niech leci podkład muzyczny - co 30 sekund strzał z broni palnej
Zgłoś
bbborys 2011-08-29, 14:06 2
Chyba lądowisko Lecha Kaczyńskiego!!!!!!!!
Zgłoś
androgenius 2011-08-29, 15:54 1
CarolOtyła napisał/a:

Albo jakiś oddział szpitala psychiatrycznego i umieśćmy tam jego brata z kazirodczego związku Jarosława, jego partnera Antoniego Macierewicza i całe szeregi PiS'u.

W każdym pokoju bez klamek niech leci podkład muzyczny - co 30 sekund strzał z broni palnej

W psychiatrykach nie ma pokoi bez klamek głąbie,są kilkuosobowe sale,czasami jest izolatka,ale też ma klamkę bo jak inaczej by ją otwierali Poza tym czasem jest magnetofon na sali terapeutycznej ale nikt kurwa nie puszcza muzyczki pacjentom bez ich zgody...obejrzał "Lot nad kukułczym gniazdem" i znawca psychiatryków

Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Zgłoś
BongMan 2011-08-29, 16:01 24
znawcaekranu napisał/a:

zmarłego Prezydenta.

Bohatersko poległego w obronie kraju kurwa!!!

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
fr3d 2011-08-29, 21:34
Jedynie następnego Windowsa mogą nazwać im. Kaczyńskiego... Prawdopodobnie będą na równym poziomie spierdolenia

Chciałem zmienić sobie hasło w gmailu... na "penis"...
ale wyskoczył mi komunikat że moje hasło jest zbyt krótkie...
Zgłoś
CarolOtyła 2011-08-30, 14:46 2
androgenius napisał/a:

W psychiatrykach nie ma pokoi bez klamek głąbie,są kilkuosobowe sale,czasami jest izolatka,ale też ma klamkę bo jak inaczej by ją otwierali Poza tym czasem jest magnetofon na sali terapeutycznej ale nikt kurwa nie puszcza muzyczki pacjentom bez ich zgody...obejrzał "Lot nad kukułczym gniazdem" i znawca psychiatryków

Chłopie popisałeś się nad wyraz wybitną głupotą i brakiem wyczucia sarkazmu i ironii.

Wielki kurwa znawca dowcipu sie znalazł..
Zgłoś
sznycel 2011-08-30, 17:51 21
Ta i co jeszcze? Może wiszący most Im. Andrzeja Leppera?
Zgłoś
Matuch90 2011-08-30, 19:25
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
player544 2011-08-30, 20:00
to tak przyciągnie klientów jak linie lotnicze 'allah-akbar'.
Zgłoś
RastaSoldat 2011-08-30, 20:25 1
Pierdolnij się w głowę. Bardziej suchar niż kawał.

Jak masz gadać głupoty to lepiej nic nie mów.
Zgłoś
andi72 2011-08-30, 21:01
autora to chyba kołysali w betoniarce na lewych obrotach za kajtka i łopatą ugniatali a teraz są tego skutki

gimbus
Zgłoś
Póhó 2011-08-30, 21:20 1
@Matuch90

sadistic.pl/zaostrzenie-kar-za-obrazanie-uzytkownikow-vt76102.htm

tutaj masz dlaczego dostałeś bana i nie pierdol, że to komercja i polityka, poczytaj wątek.
Zgłoś
Gabranth 2011-08-30, 22:24
@golip Spierdalał jak Macierewicz przed siepaczami?
Zgłoś
h................3 2011-08-30, 22:54
jak dla mnie to jedynie potrawe od niego można nazwać "kaczka po smoleńsku" i tyle po tym debilu można zrobić.
a po bracie marsze można... zamiast marsz tolerancji to marsze jarsławskie
Zgłoś
Andrev 2011-08-30, 23:58
widzę że Jarek nie odpuszcza - ale żeby sam kawały wymyślał o swoim bracie - przesada...

"Naród wspaniały, tylko ludzie kurwy" - J.Piłsudski
13k.pl/-/sugestia.php
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów