18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 16 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Nowy Projekt na cześć Lecha Kaczyńskiego
z................u • 2011-08-29, 6:12
Powstają biografie Lecha Kaczyńskiego, pomniki, szkoły i ulice nazywane są od jego nazwiska. Jako samozwańczy przedstawiciel rady sadistic.pl postanawiam złożyć wniosek i zbieram podpisy na nowy projekt który będzie nazwany na cześć zmarłego Prezydenta. Mam na myśli Lotnisko. Lotnisko Lecha Kaczyńskiego. To brzmi dumnie !
Jacyś chętni chcą się dołączyć do projektu ?
Zgłoś
.................. 2011-08-29, 6:18 7

4.10. Użytkownicy mogą nagradzać ciekawe wątki oraz komentarze stawiając ich autorom wirtualne piwa. Wymuszanie wirtualnych 'piw' jest zakazane.
Zgłoś
I................h 2011-08-29, 6:20
i wszystko jasne!
Zgłoś
Housenka 2011-08-29, 9:13 4
Można jakąś odmianę brzozy nazwać imieniem Lecha ;d
Zgłoś
link911 2011-08-29, 9:14 6
Chyba Ci się sufit na łeb spier*****... Wzywam do bojkotowania wszelkich inicjatyw politycznych na Sadolu. Piwa nie będzie!
Zgłoś
G................y 2011-08-29, 9:38 42
@up
"spierdolił" wzywam do nie używania cenzury.
Zgłoś
h................a 2011-08-29, 9:52 1
2@up Oj, nie wyzywajcie się już...
Zgłoś
z................u 2011-08-29, 10:01 3
@up Lnkk edytowałem posta w porę przez co ban mi nie grozi a ty wyszedłeś na idiotę
Zgłoś
HighEnd 2011-08-29, 11:33 8
co najwyżej, to gówno, wypadające z mojej dupy, wprost do kibla, mogę nazwać na jego cześć, jak dla mnie, ten człowiek nie zasłużył sobie niczym, aby był szanowany, (nie)stety, ale ja nie dam się wciągnąć, w te pośmiertne rozczulania się, za byle osobą. Ostatnio, jakaś chora moda nastała, na litowanie się nad zmarłymi, którzy za życia, byli gnojeni na każdym kroku...

do dam jeszcze, że żaden z obecnych polityków, nie zasłużył na szacunek... poza prof. Bartoszewskim.
Zgłoś
Everizon 2011-08-29, 11:34
Ja na cześć kaczora nazwałem swojego kota Lechu ale mi szybko go zlikwidowali za pomocą wiatrówki.. Żartuję oczywiście. Żadnemu kotu nie zrobiłbym takiej krzywdy dając mu imię po kaczorze.

"Niebo nie jest miejscem,
nie także jest czasem.
Niebo to: być doskonałym"
-Mewa- Richard Bach
Zgłoś
perun88 2011-08-29, 11:41 2
HighEnd napisał/a:

do dam jeszcze, że żaden z obecnych polityków, nie zasłużył na szacunek... poza prof. Bartoszewskim.

Kurwa jaki profesor? ten żydek to ledwo co maturę ma, a profesora to sobie chyba kupił na stadionie...

Nigdy nie polemizuj z idiotą – najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.!
Zgłoś
golip 2011-08-29, 11:43 44
ooo można jeszcze wprowadzić parę zwrotów do języka polskiego, np:
"Kaczyńska pogoda" - mówimy kiedy na dworze jest mgła jak ja pierdolę
"Zajebał jak Kaczyński w brzozę"
"Załamany jak Kaczyński przy lądowaniu"
"Zmieniłaś się jak Kaczyńska po lądowaniu"
Macie jeszcze jakieś pomysły?

Trzeźwość to stan przejściowy...
Zgłoś
z................u 2011-08-29, 12:03 2
Myślę, że przy katostrofie Tupolewa Kaczyński się bawił jak nigdy wcześniej. Ognisko, fajarwerki, głośne krzyki, nagie ciała rozgrzanych do czerwoności kobiet. Ogólnie rozpierdol i impreza której nie przeżył nikt. Aż chce się zacytować kultowy tekst Odziału Zamkniętego

Zróbmy więc imprezę, jakiej nie przeżył nikt
Niech sąsiedzi walą, walą, walą, walą do drzwi
Sztuczne ognie nie się palą, palą, palą, a ty
Tańcz i browar pij
Niech cały wiruje świat, ha, ha...

Dobra niech wam będzie to kawałek Liroya, udaje, że nie znam tego małego wielkiego Scyzoryka
Zgłoś
okanslig 2011-08-29, 13:08 2
perun88 napisał/a:

Kurwa jaki profesor? ten żydek to ledwo co maturę ma, a profesora to sobie chyba kupił na stadionie...

Zydzi sa super, dostaja co 3ciego nobla, ich iq jest wyzsze od innych ludzi i maja hajsu wiecej niz murzyni z teledyskow dzieki czemu rzadza swiatem.

Haters gonna hate 8)

Zydem nie jestem ale cenie sobie inteligentnych i obrotnych ludzi, nawet jesli sa czarni, shemale lub mordercami itp
Zgłoś
androgenius 2011-08-29, 13:09
Lepiej tak nazwij jakieś lądowisko...

Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów