📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
a) nikt nie powiedział, że to był żul b) nie raz i nie dwa przy zabawie alkomatem (atestowanym) wyskakiwało mi po 2-3 promile, niedługo po wypiciu kieliszka. 5 lat temu trafiłem do szpitala z urwanym filmem. 3 dni dochodziłem do siebie, miałem 1,63 promila. Tak więc, promil promilowi nierówny.
btw. byłem finalistą zerowania 0,5 żubrówki po pijaku.
styq napisał/a:
Brawo, masz co dzieciom opowiadać...
Cytat:
5 lat temu trafiłem do szpitala z urwanym filmem. 3 dni dochodziłem do siebie
W wieku 14 lat tak się zkurwiłeś? Pieeerdolona patologia...
no więc powinni mu dać jakieś odznaczenie od Palikota, bo to jakby ich człowiek
Podkarpacie ? To pewnie znowu dali zjebany alkomat
No ale to już wyszło z badania krwi, natomiast jak powiedział pan policjant w materiale - alkomaty policyjne mają limit do 8 promili
Pisze tu chyba 2 komentarz. Jestem z Przemyśla i jestem dumny. Brawo Przemyśl! Mój rekord jak na razie to 4! Pozdrawiam
kubcikcsn napisał/a:
Pisze tu chyba 2 komentarz. Jestem z Przemyśla i jestem dumny. Brawo Przemyśl! Mój rekord jak na razie to 4! Pozdrawiam
dumny z nieudaczników?
też jestem z Przemyśla i za chuja nie wiem z czego tu być dumnym.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów