📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
To miło, że są jeszcze w Polsce miejsca, gdzie człowiek ma przewagę nad maszyną
Zawsze kochałem Bieszczady!
Zawsze kochałem Bieszczady!
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
mój nowy idol, ja na razie miałem najwięcej 3,6 promila, ale ciągle ciężko trenuje
xts napisał/a:
wystarczyło że jebnął spirytu 10min temu
pewnie, żul kradnący telefon wartości 200zł napierdala tylko najlepszy gatunkowo spiryt, stać go...
Hahaha, moja matka pracuje na bakteriologi w Szczecinie, tam rutyną jest że robi badania przywożone przez policje.
Rutyną jest też to, że co dzień mają panów co mają po 7 a zdażaja sie i tacy co maja po 8, natomiast rekordzista jest gość ktory mial 8,6 bodajze.
Ponoć mówił ze pił 4 dni.
Rutyną jest też to, że co dzień mają panów co mają po 7 a zdażaja sie i tacy co maja po 8, natomiast rekordzista jest gość ktory mial 8,6 bodajze.
Ponoć mówił ze pił 4 dni.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów