Podczas wyprawy w ramach I edycji projektu: "Dream Walker - Around the World in 80 jumps", polska ekipa ustanowiła nowy rekord świata w długości swobodnego lotu w skokach na linie, osiągając 310 m lotu!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Trzeba mieć naprawdę duże jaja żeby coś takiego robić, szacunek za ciekawą pasję i odwagę.
Dlaczego nasi w jakiejś murzyńskiej dyscyplinie wygrywają a nie np. w gałę
Piwko dla nich i dla kamerzysty
Piwko dla nich i dla kamerzysty
Twój awatar mnie zahipnotyzował
@ up RagicMabbit
Odpowiedź jest prosta tutaj są ludzie z pasją i wkładają w to co robią całe swoje serce A Ci co jak Ty to określiłeś grają w "gałę" to grają dla kasy nic więcej i bardziej nadają się do opierdalania gały niż do gry w piłkę :p
P.S. Jak dla mnie to polska powinna już dawno zrezygnować z reprezentacji piłkarskiej i jej fundowania bo to strata kasy i tylko się ośmieszamy
Odpowiedź jest prosta tutaj są ludzie z pasją i wkładają w to co robią całe swoje serce A Ci co jak Ty to określiłeś grają w "gałę" to grają dla kasy nic więcej i bardziej nadają się do opierdalania gały niż do gry w piłkę :p
P.S. Jak dla mnie to polska powinna już dawno zrezygnować z reprezentacji piłkarskiej i jej fundowania bo to strata kasy i tylko się ośmieszamy
Kanał na Y.T "Km2bp"
Jest moc .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów