2.05s ustanowiony przez Red Bull Team podczas Grand Prix Malezji.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
niech ktoś napisze od której sek. akcja bo nie chce mi się całego oglądać...
@thecolt Jaka robi to rożnicę czy konto mam dzień, miesiąc czy kilka lat? Sadistic to nie serwis o formule 1 żeby wrzucać tutaj filmy z rekordowej wymiany kół. Co innego jakby podczas pitstopu kogoś potrącił i połamał, zapalił samochód itd. to wtedy jest spoko materiał na sadola. Ale ten film wyżej co najwyżej na strony o f1, czy ścierwa typu kwejk.
Jak byś tutaj siedział od lat to byś zauważył że sadol (za zgodą admina) już dawno stał się portalem czysto rozrywkowym, praktycznie bez ograniczeń i znajdują się tutaj materiały wszelkiej maści a od potraceń z połamaniami i flakami masz hard. Taką to robi różnicę, dziękuję dobranoc.
W 0:03 było cięcie, bo po zmianie kamery miał już koła założone.
Na chuj wy takie debilizmy wypisujecie? Jeden kurwa śmieszniejszy od drugiego...
Sam sobie na pytanie odpowiadasz to na chuj pytasz ;>
tamsadrzwi napisał/a:
@up debil
Enzov12, ten TheColt dobrze skomentował.
TheColt, niby w czym się myliłem w pierwszym poście?
Każdy kurwa wie, że cyganie kradną i żyją na socjalu. A czasem na dwóch ( UK). Więc mi nie pierdol, że jak piszę, że cygusy to złodzieje, to chcę być śmieszny nad wyraz.
TheColt, niby w czym się myliłem w pierwszym poście?
Każdy kurwa wie, że cyganie kradną i żyją na socjalu. A czasem na dwóch ( UK). Więc mi nie pierdol, że jak piszę, że cygusy to złodzieje, to chcę być śmieszny nad wyraz.
@up raczej nie chce mi się podejmować tej dyskusji.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów