2.05s ustanowiony przez Red Bull Team podczas Grand Prix Malezji.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
@up
Gdyby chociaż 3 zatrudnili, to by kół zabrakło we wszystkich stajniach...
Gdyby chociaż 3 zatrudnili, to by kół zabrakło we wszystkich stajniach...
@up debil
Cyganie to by podpierdolili nawet asfalt.
@ all up
Na chuj wy takie debilizmy wypisujecie? Jeden kurwa śmieszniejszy od drugiego...
Na chuj wy takie debilizmy wypisujecie? Jeden kurwa śmieszniejszy od drugiego...
2 razy musiałem oglądać, bo zrobili to tak szybko, że za pierwszym nie zauważyłem.
U mnie na osiedlu jak kradną kołpaki to mają podobne czasy
"Njius" sprzed ponad tygodnia.... Poza tym sadystyczne w chuj. Moze od razu na harda z tym?
@up
patrzcie go wielki sadysta się znalazła od piątego stycznia br. Ciekawostka i nigdzie nie jest napisane ze to "Njius".
patrzcie go wielki sadysta się znalazła od piątego stycznia br. Ciekawostka i nigdzie nie jest napisane ze to "Njius".
@up
bo w kole nie masz jednej sruby tylko 5 i na dodatek trzeba koła wywazyć albo nalozyc na felgę nowe opony, wiec powiedz mi proszę jak to mozna zrobic w 2s? w dodatku jak w swoim polo masz zardzewiale i zapieczone sruby to pan witek musi młotkiem ponapierdalać
bo w kole nie masz jednej sruby tylko 5 i na dodatek trzeba koła wywazyć albo nalozyc na felgę nowe opony, wiec powiedz mi proszę jak to mozna zrobic w 2s? w dodatku jak w swoim polo masz zardzewiale i zapieczone sruby to pan witek musi młotkiem ponapierdalać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów