23-letni Kamel Hawkins oskarżony o usiłowanie morderstwa po tym, jak popchnął przypadkowego mężczyznę pod jadący pociąg na Manhattanie.
Do zdarzenia doszło dziś po południu na stacji 18th Street.
Policja twierdzi, że 45-letnia ofiara prawdopodobnie przeżyje, doznała jedynie urazu głowy.
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciekawe jakie procesy myślowe muszą się zadziać żeby tak randomowo wpychać ludzi pod pociąg xd
coś w rodzaju jak u wściekłego psa albo pawiana...
Nie mam szacunku do siebie, to jak mam mieć szacunek do innych ?
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?Problem jest w tym że większość społeczeństwa uważa czarnych za takich samych ludzi jak my ,a to nie jest prawdą to jebane zwierzęta w Afryce hak któryś coś takiego zrobić to w opne i ogień ukradnie coś maczetowanie a tu trzeba im wyjaśniać że tak nie można to inna kultura ....powinno się do nich strzelać gdy tylko wykonają jakiś dziwny ruch tylko to rozumieją małpy
Od małp (prawdziwych) odróżnia nas "kora nowa" jako podstawowy element ewolucji trwającej 100k lat po wyjściu z Afryki z powodu przystosowania się do trudnych warunków życia. Do samego zycia wystarczy nam ten mózg który mają wszystkie inne zwierzęta. Czyli podstawowego, rdzeń przedłużony i środmozgowie. I tu dochodzimy do sedna jak rozróżnic człowieka ( używającego organu człowieczego ) od tej opóźnionej w rozwoju jednostki którą wódz sprzedałby za paczkę fajek. Tego nie obmyslono, a każdego kto choćby próbuje ujawnić prawdę się szkaluje
Problem jest w tym że większość społeczeństwa uważa czarnych za takich samych ludzi jak my ,a to nie jest prawdą to jebane zwierzęta w Afryce hak któryś coś takiego zrobić to w opne i ogień ukradnie coś maczetowanie a tu trzeba im wyjaśniać że tak nie można to inna kultura ....powinno się do nich strzelać gdy tylko wykonają jakiś dziwny ruch tylko to rozumieją małpy
Ludzki muzg pracuje na 1 do 33 Hz a małpi od 0,4 do 5 Hz w paśmie delta i takie informacje wystarczą by sobie zbudować odstraszacz jak na psy by po osiedlu nie kręciły się czarnuchy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów