Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:51
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-01-04, 11:41
🔥 Napinaczka drogowa - teraz popularne
Nowy rok, Nowy Jork
MałpaAlbinos • 2025-01-01, 9:30
Cytat:

23-letni Kamel Hawkins oskarżony o usiłowanie morderstwa po tym, jak popchnął przypadkowego mężczyznę pod jadący pociąg na Manhattanie.
Do zdarzenia doszło dziś po południu na stacji 18th Street.
Policja twierdzi, że 45-letnia ofiara prawdopodobnie przeżyje, doznała jedynie urazu głowy.

Zmieniono 2 razy Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Adiczek 2025-01-01, 9:43 81
600 batów a później jedną oponę i podpalić.
Zgłoś
ramsch12345 2025-01-01, 9:46 13
Ciekawe jakie procesy myślowe muszą się zadziać żeby tak randomowo wpychać ludzi pod pociąg xd
Zgłoś
rzeszow44 2025-01-01, 9:59 8
Jak nie zaczną smażyć ego skurwysyństwa na krześle to tak się będzie działo
Zgłoś
mynameisgod 2025-01-01, 10:08 8
ramsch12345 napisał/a:

Ciekawe jakie procesy myślowe muszą się zadziać żeby tak randomowo wpychać ludzi pod pociąg xd

coś w rodzaju jak u wściekłego psa albo pawiana...
Zgłoś
leonidkacap 2025-01-01, 10:19 35
przejebane tak żyć między małpami
Zgłoś
juderaus 2025-01-01, 11:10 1
Zezwierzęcony z imienia, nazwiska i wyglądu.
Zgłoś
Driver19cm 2025-01-01, 11:20 1
Przecież Hawkins zmarł w 2018 roku

Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Zgłoś
Skończyłem_z_ekscesami 2025-01-01, 11:37 2
Driver19cm napisał/a:

Przecież Hawkins zmarł w 2018 roku

Przydaloby ci sie trochę szacunku do osob, których kał myśli więcej od ciebie (edit. zakładając, ze chodzilo ci o HawkinGa)
Zgłoś
panar3 2025-01-01, 11:42 13
Ja mam tylko jedno na myśli:

Zgłoś
Driver19cm 2025-01-01, 12:06
Skończyłem_z_ekscesami napisał/a:

Przydaloby ci sie trochę szacunku do osob, których kał myśli więcej od ciebie (edit. zakładając, ze chodzilo ci o HawkinGa)

Nie mam szacunku do siebie, to jak mam mieć szacunek do innych ?

Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Zgłoś
Zimol2980 2025-01-01, 12:42 13
Problem jest w tym że większość społeczeństwa uważa czarnych za takich samych ludzi jak my ,a to nie jest prawdą to jebane zwierzęta w Afryce hak któryś coś takiego zrobić to w opne i ogień ukradnie coś maczetowanie a tu trzeba im wyjaśniać że tak nie można to inna kultura ....powinno się do nich strzelać gdy tylko wykonają jakiś dziwny ruch tylko to rozumieją małpy
Zgłoś
Kidl3r 2025-01-01, 12:59 1
Zimol2980 napisał/a:

Problem jest w tym że większość społeczeństwa uważa czarnych za takich samych ludzi jak my ,a to nie jest prawdą to jebane zwierzęta w Afryce hak któryś coś takiego zrobić to w opne i ogień ukradnie coś maczetowanie a tu trzeba im wyjaśniać że tak nie można to inna kultura ....powinno się do nich strzelać gdy tylko wykonają jakiś dziwny ruch tylko to rozumieją małpy

Od małp (prawdziwych) odróżnia nas "kora nowa" jako podstawowy element ewolucji trwającej 100k lat po wyjściu z Afryki z powodu przystosowania się do trudnych warunków życia. Do samego zycia wystarczy nam ten mózg który mają wszystkie inne zwierzęta. Czyli podstawowego, rdzeń przedłużony i środmozgowie. I tu dochodzimy do sedna jak rozróżnic człowieka ( używającego organu człowieczego ) od tej opóźnionej w rozwoju jednostki którą wódz sprzedałby za paczkę fajek. Tego nie obmyslono, a każdego kto choćby próbuje ujawnić prawdę się szkaluje
Zgłoś
PentagramOdDiabła 2025-01-01, 13:14 2
Pierdolone jebane skurwysyńskie plugawe murzyńskie ścierwo!! Haa stfuu!! Na to i wypierdalać na plantacje!!
Zgłoś
FulTun 2025-01-01, 13:16
Zimol2980 napisał/a:

Ludzki muzg pracuje na 1 do 33 Hz a małpi od 0,4 do 5 Hz w paśmie delta i takie informacje wystarczą by sobie zbudować odstraszacz jak na psy by po osiedlu nie kręciły się czarnuchy.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem