Małżeństwo Gucwińskich zamieściło kolejny filmik z wycieczki po nowojorski ZOO na Brooklynie Tym razem Nowy Rok w wydaniu kilku lokalnych samic
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
To zwiastun nowej części planety małp.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Ale i tak powiedzą że to Polacy piją na umór, alkoholicy jedni! To o nas idzie opinia w świat że komunistyczne głąby jesteśmy! A tu co chwila w zasadzie to nie dnia jak by jakaś małpa nie była naćpana, nachlana i to jeszcze komuś musi dopierdolić najlepiej jakiemuś "białasowi" jak to zawsze podkreślają. Kurwa nawet rzetelnie pracować nie potrafią dlatego dostają najniższe stawki i jeszcze pretensje do całego świata!
Oczywiście są wyjątki od reguły jak wszędzie.
Oczywiście są wyjątki od reguły jak wszędzie.
Obrzydliwe małpy. Swoją drogą to ciekawe, że szympansy i goryle są tak blisko siebie. I kurwa w dodatku nie w zagrodzie, tylko luzem latają! Masakra, jakiś opiekun tego zoo powinien zostać wyjebany z roboty za takie niedopatrzenie.
hyhy, pieseł mięso poczuł 1:02 do 1:09
Pies miał ochotę na szarpanie mięska
oszust, jak już to zoo w Rio sądząc po ubiorach i odgłosach wokół zebranych osobników...
Myślałem, że kurwa zobaczę pingwiny z madagaskaru a tu poprostu tuczniki z afryki.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów