18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
Według statystyk 75% 5cio osobowych samochodów jest codziennie używanych przez jedną osobę.
Toyota postanowiła wyjść temu na przeciw ze swoim jednoosobowym elektrycznym samochodem.

Specyfikacja uproszczona: 2 silniki o łącznej mocy ok 5.5KM, prędkość maksymalna ok 50km/h a zasięg na jednym ładowaniu to ok 50km.
Do jazdy po mieście bardziej niż wystarczające.

Ogólnie spoko ale pewnie cena takiego czegoś będzie wyższa niż tanie samochody 4 osobowe.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
kreatywnakrowa 2017-11-11, 13:10
Piaggio MP3 albo Tricity tylko w obudowie. Nic innowacyjnego.

100% kiełbasy
Zgłoś
takamahi 2017-11-11, 13:57
Ale kurwa co w tym sadystycznego, nie widzę w materiale żeby ktoś się tym rozjebał. Żadnego tam sadyzmu, czarnego humoru a noo taaaak, mod wrzucił. Spierdolenie sięgnęlo sadola.

Jebać ruską propagandę, i tych co ją szerzą też.
Zgłoś
Mors_Nigra 2017-11-11, 14:23
Tak, to jest straszne, że zupełnie niepotrzebnie trujemy siebie i środowisko siedząc samotnie w ponad tonowej blasze jeżdżąc nią tak codziennie w te i z powrotem spalając w chuj paliwa. Ale czy to tutaj to dobre rozwiązanie tego problemu? Nie. Nie i nie. Zresztą, tak jak napisał SaveTheTrees, minimum 2 miejsca.

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
Puncherfaust 2017-11-11, 14:25
takamahi, Boli co? A jakbyś ty to wrzucił i by się przyjęło, to z radości napływających piw byś dostał kontuzji nadgarstka.
Zgłoś
thewhitestar 2017-11-11, 14:25 10
pierwsze skojarzenie
Zgłoś
jerzyrambo 2017-11-11, 14:25 5
Zgłoś
takamahi 2017-11-11, 14:38
@Puncherfaust nie wrzucam gówna na sadola, więc tak, boli, jak inni gówno wrzucają.
Wrzuciłem dotąd jeden materiał, zgodny z tematyką tej strony, nie mam więcej takowych to nie wrzucam, proste.

A co do kontuzji nadgarstka, nie mierz innych swoją miarą, nie wszyscy tak jak Ty, trzepią kapucyna do wirtualnych browarków.

Zgłoś
~Velture 2017-11-11, 15:03
takamahi napisał/a:

@Puncherfaust nie wrzucam gówna na sadola

Nic nie wrzucasz na sadola

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Zgłoś
Siwy_dym 2017-11-11, 16:13 1
@Velture - za to ty popisujesz sie wysublimowanymi meteriałami, ze o opisach nie wspomnę.

Tylny napęd jest jak sex... Przestajesz jeździć na ręcznym, a zaczynasz dawać w pizde.
Zgłoś
~Velture 2017-11-11, 17:03
Siwy_dym napisał/a:

@Velture - za to ty popisujesz sie wysublimowanymi meteriałami, ze o opisach nie wspomnę.

Dziękuje kolego! W końcu ktoś kto ma bardzo dużo materiałów przejrzał mnie na wylot

Zgłoś
takamahi 2017-11-11, 18:50
Velture napisał/a:

Nic nie wrzucasz na sadola

Zacytuję Ci sam siebie z poprzedniego posta bo widzę, że Twój "tęgi inaczej" umysł nie ogarnia czytania ze zrozumieniem.

Wrzuciłem dotąd jeden materiał, zgodny z tematyką tej strony, nie mam więcej takowych to nie wrzucam, proste.

Być może za drugim razem zrozumiesz przekaz, choć znając Ciebie (z Twoich wypowiedzi oczywiście) szczerze wątpię.

Zgłoś
Scareface101 2017-11-11, 21:56
Dobra dobra tylko jak ja bym tym na dziwki jeździł

Wrzucam HARDY taśmowo
Zgłoś
Tomikchomik1 2017-11-12, 3:35
Już widzę, jak amerykance ładują do tego silniki v12
Zgłoś
greony12 2017-11-12, 4:10
50 km/h to nic nawet na wieś, 50km? nie mogę mieć na zapas jak nagle muszę lecieć do monopolu tylko ładować go bo pojechałem pracy do domu prawie 47km?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów