📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
wakacje nadchodzą będzie czas na próby
kurde flak, mogliby dac do tego jeszcze dokladniejszy opis co i jak robic, byłoby miło
jezus na lusterku to ich maskotka grupy?
zagapiłem się i postawiłem piwo... normalnie by było za bieganie na rękach... :/
Dziwne tylko, że jak udaje mu się biec po wodzie to tylko po tej samej trasie i wpada do wody zawsze tak samo w tym samym miejscu;)
Kurwa, ludzie naprawde nie maja co robic.
Teraz tylko opatentowac specjalistyczny sprzet, nadac nowej dyscyplinie wypasiona nazwe w desen "Nordic walking" i znajda sie rzesze pasjonatow.
Teraz tylko opatentowac specjalistyczny sprzet, nadac nowej dyscyplinie wypasiona nazwe w desen "Nordic walking" i znajda sie rzesze pasjonatow.
lizmistopy: Zobacz ze przy 2 podejściu (2.00-2.04) gościu wpada do wody bardzo szybko. Teraz będzie można powiedzieć że "wszyscy jesteśmy chrystusami"
lizmistopy napisał/a:
Dziwne tylko, że jak udaje mu się biec po wodzie to tylko po tej samej trasie i wpada do wody zawsze tak samo w tym samym miejscu;)
Czyli to fake?
Hehehe, Morrowind się przypomina!
Teraz wiem że JJizus mógł biec po wodzie, gdy spierdalał przed Rzymianami.
@UP
A kiedy Jezus uciekał przed Rzymianami?
A kiedy Jezus uciekał przed Rzymianami?
Jaszczurka jezusa potrafi biegać po wodzie,
by człowiek mógł biec musiałby utrzymać prędkość 100km/h.
Ona biega bodajże 50km/h i stawia stopy na bąblu wodnym wytworzonym podczas biegu
by człowiek mógł biec musiałby utrzymać prędkość 100km/h.
Ona biega bodajże 50km/h i stawia stopy na bąblu wodnym wytworzonym podczas biegu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów