Co tu dużo pisać. Wytrwajcie do końca:)
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Heh, do końca o dziwo obejrzałem, ale takiej końcówki się nie spodziewałem.
neoneron napisał/a:
@up jest ewidentnie pokazane że cyganie powstają z takich pojemników-narodziny cygana poprzedza wyplucie przez maszynę paru szmat(pewnie to zasób odzienia wierzchniego na całe życie) a następnie wypada cygan...nie mają jak podejrzewałem postaci larwalnej na początku-jebańce od razu wyskakują metr dziesięć i zapewne zdolne powiedzieć ,,pan da,, oraz z podstawową umiejętnością jumienia portfeli i śmierdzenia na złość światu-oczywiście to tylko taki żart niesmaczny bo wszyscy kochamy ich szczerze.prawda?
prawda
Nicolas Sarkozy wiedział jak z Francji się ich pozbyć
Teraz wiem jak te brudasy się przez granice przedostają ...się kurwa teleportują.
Ciekawe jaką wartość opałową można by uzyskać w procesie spalenia takiego skurwysyna ?
Cyganie nie są tacy źli, oni tylko żebrzą i kradną, czarniawi są najgorsi bo oni jeszcze zabijają!
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów