Co tu dużo pisać. Wytrwajcie do końca:)
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
hmmm pojemniki na cyganów?
Widzisz źdźbło w oku bliźniego, a belki w swojej dupie nie zauważasz.
musiała straz miejska go wyciagać
@up jest ewidentnie pokazane że cyganie powstają z takich pojemników-narodziny cygana poprzedza wyplucie przez maszynę paru szmat(pewnie to zasób odzienia wierzchniego na całe życie) a następnie wypada cygan...nie mają jak podejrzewałem postaci larwalnej na początku-jebańce od razu wyskakują metr dziesięć i zapewne zdolne powiedzieć ,,pan da,, oraz z podstawową umiejętnością jumienia portfeli i śmierdzenia na złość światu-oczywiście to tylko taki żart niesmaczny bo wszyscy kochamy ich szczerze.prawda?
Widziałem taką akcję na żywo kiedyś. Na prawdę nie rozumiem czemu dzisiejsze społeczeństwa mają tak w bańkach nasrane, że zamiast te ścierwa wytruć czy wystrzelać bawią się w politycznie poprawne multikulti kurwa ich zafajdana mać. Do gazu to ścierwo jedno z drugim, najazd na wioskę, wysłać resztę do abu dabi i po sprawie.
Wczoraj mijałem cygankę przy bankomacie PKO. Zdziwiłem się bardzo tym niecodziennym widokiem. Dopowiedziałem sobie, że pewno los numeros 4 cyfry i 3 szanse, ale po obejrzeniu powyższego filmiku jestem pewny, że buszowało cyganiątko w kasetach bankomatu.
Swoje 229 piwo otrzymałem od Pitera, który miał zaprzestać na 41 wystawionych piwach - wartość piwa bezcenna
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów