Czasem niewidzialni.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
hmm ciekawe do kogo ma trafic ten spot bo chyba nie do rodzimych odbiorcow z ktorych wiekszosc nie rozumie slowa po angielsku jak tak to beka
Kolejny przykład rozpierdalania publicznej kasy, samoloty z przestarzałym oprogramowaniem i okręty naszego "sojusznika", których nie opłacało mu się złomować.
KTO Rosomak, na ten projekt przejebano tyle kasy że chyba już nikt nie zliczy, budowa naszego okrętu ciągnąca się od... no właśnie chuj wie ilu lat.
No i ostatni rodzynek "pan" Skrzypczak, podejrzany o ustawianie przetargów no ale czego oczekiwać po typku, który zwodził po kilka naiwnych dup naraz.
Ten twór powinien być dawno w pizdu rozgoniony, w razie jakiejkolwiek napaści nie jesteśmy się w stanie bronić dłużej niż wystosowanie noty dyplomatycznej przez naszych sojuszników.
KTO Rosomak, na ten projekt przejebano tyle kasy że chyba już nikt nie zliczy, budowa naszego okrętu ciągnąca się od... no właśnie chuj wie ilu lat.
No i ostatni rodzynek "pan" Skrzypczak, podejrzany o ustawianie przetargów no ale czego oczekiwać po typku, który zwodził po kilka naiwnych dup naraz.
Ten twór powinien być dawno w pizdu rozgoniony, w razie jakiejkolwiek napaści nie jesteśmy się w stanie bronić dłużej niż wystosowanie noty dyplomatycznej przez naszych sojuszników.
Straż miejska - w krzakach, za śmietnikiem lub murkiem, z fotoradarem - przeważnie invisible ale kurwa zawsze są tam for you...
Wystarczy ze poreklamują grę ARMA 3 i od razu wielu ludzi bedzie chciało do wojska
@BrunerOvned
Nie spinaj się tak, robota jak każda inna z wyjątkiem tego, że w wieku 35 lat przechodzi się na emeryturkę i robi dodatkowo gdzieś na boku.
Takich co walczą albo jak wspomniałeś zajmują się niewypałami jest może 1% całego wojska, reszta to opierdalacze w mundurkach, jak tego nie wiesz to chyba sam w wojsku nie byłeś
Nie spinaj się tak, robota jak każda inna z wyjątkiem tego, że w wieku 35 lat przechodzi się na emeryturkę i robi dodatkowo gdzieś na boku.
Takich co walczą albo jak wspomniałeś zajmują się niewypałami jest może 1% całego wojska, reszta to opierdalacze w mundurkach, jak tego nie wiesz to chyba sam w wojsku nie byłeś
okurw4 napisał/a:
@BrunerOvned
Nie spinam się, jestem wyluzowany co najmniej jak król Julian
Może w wojsku byłeś kucharzem? Nie wiem, skąd takie postrzeganie ale nie neguję A co do opierdalaczy, rozejrzyj się i sam sobie odpowiedz na pytanie, czy nas nie otaczają wszędzie, a nie w konkretnych miejscach?
Co do specyfiki tej roboty: Jeśli tak kiedyś ustalił prawodawca i system ten obowiązywał przez długie lata, to do kogo pretensja o młodych i dorabiających emerytów? Wojsko samo sobie ustaliło takie prawo czy może ustawodawca? (przypominam tylko, że ta formacja nie ma swoich związków zawodowych i żaden Duda czy inny ich nie reprezentuje). Każdy zdrowy na ciele i umyśle byk może spróbować roboty w kamaszach i korzystać z obowiązujących rozwiązań. To nie jest zawód chroniony jakimiś głupimi przepisami na zasadzie zawodów regulowanych, do których dostęp mieli nieliczni po spełnieniu niejednokrotnie kretyńskich wymagań.
Jak ktoś siebie nie widzi w tej formacji - jego sprawa, ale głupio potem marudzić, że młodzi odchodzą na emeryturę, że dorabiają itd. Takie życie i takie realia; każdy porusza się w tych ramach, które sobie stworzył - chociaż nie dziwię się, że zwykły fizyczny wkurwia się na taką sytuację mając w tyle głowy świadomość, że będzie zapierdalał do 68 rż. Aktualnie system emerytalny mundurowych na szczęście wygląda "lekko inaczej", więc "propaganda" nt. 35-letnich emerytów powoli przestaje być aktualna. Ą-ę, pozdrawiam
Polskie wojsko... wiekszosc dowodztwa to karierowicze, trzymajacy sie stolka, Ci co mieli pomysly lub chcieli cos zdzialac zostali wyjebani lub przeniesieni na boczny tor...
Każdy do wojska powinien iść. Przynajmniej tyle pedalstwa i hipsterstwa ( w sumie jeden chuj) by nie było.
A naszym wojakom zawsze szacun.
A naszym wojakom zawsze szacun.
polska ma mniej karabinów automatycznych niż rosja bomb atomowych
polaczki biedaczki
polaczki biedaczki
@ BrunerOvned
Nie bylem w armii i nie uwazam ze jestem lub bylem opierdalaczem lub debilem lamusie.
To ze dopiero w armii uprales swoje pierwsze nachy swiadczy tylko o ulomnosci.
Facetem trzeba sie urodzic, na armie nie licz.
Nie bylem w armii i nie uwazam ze jestem lub bylem opierdalaczem lub debilem lamusie.
Obserwator_z_ramienia napisał/a:
@ BrunerOvned
Jeśli uważasz, że każdy mający swoje zdanie jest lamusem, to kim Ty jesteś? Że też założyłeś konto na sadolu po to, żeby mi odpowiedzieć...
Podziwiam!
Aha, uważaj na ciasteczka i kamery! Chyba się znamy...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów