Czasem niewidzialni.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wzięli by się kurwa za modernizacje Armii, a nie jakieś spoty robią. Na chuj to komu?
Spot wojska polskiego o polskich żołnierzach dla polskich odbiorców. Po angielsku -.-
Jak ludziom w 1997 r. woda zabierała wszystko, to każdy czekał na śmigłowiec albo PTS-a (taka "amfibia") albo na jakąkolwiek inną pomoc od wojska. Saperzy (i nie tylko) ewakuowali ludzi łodziami i pontonami. Bliżej naszych czasów: patrol saperski musi zaiwaniać do każdej wykopanej albo złożonej przez człowieka skorupy przypominającej bombę, i żadnego "cywila" nie interesuje fakt, co się z tym żelastwem dalej dzieje.
Wszystko dobrze, jak jest cisza i spokój. Tak naprawdę wojsko nie jest od napierdalania się (i opierdalania) po obcych landach, tylko od tego, żeby pomagać tym ludziom w kraju, którzy płacą swoje podatki na ich pensje.
Czuję, co będzie więc stawiam szklankę szczyn hejterom tej formacji i gościom, którzy w wojsku nie byli (a mogli), bo woleli zrobić z siebie inwalidę umysłowego (bo będzie ciężko). Tam niejeden gówniarz po raz pierwszy uprał swoje skarpety i gacie, a wyszedł do cywila jako życiowy facet i wiedział, co jest ważne.
Spot po angielsku lekko nie na miejscu, ale może target jest na wyspach?
Wszystko dobrze, jak jest cisza i spokój. Tak naprawdę wojsko nie jest od napierdalania się (i opierdalania) po obcych landach, tylko od tego, żeby pomagać tym ludziom w kraju, którzy płacą swoje podatki na ich pensje.
Czuję, co będzie więc stawiam szklankę szczyn hejterom tej formacji i gościom, którzy w wojsku nie byli (a mogli), bo woleli zrobić z siebie inwalidę umysłowego (bo będzie ciężko). Tam niejeden gówniarz po raz pierwszy uprał swoje skarpety i gacie, a wyszedł do cywila jako życiowy facet i wiedział, co jest ważne.
Spot po angielsku lekko nie na miejscu, ale może target jest na wyspach?
2BrunerOvned: Nie byłem a mogłem nie dlatego "że będzie ciężko", tylko dlatego, że to strata czasu - jedyne co moi znajomi wynieśli z wojska, to trochę paliwa na sprzedaż. Ja osobiście wolałem kurwić się na studiach, gdzie przeszedłem lepszą szkołę życia, a wyniosłem też sporo informacji.
Nie jest przeznaczony dla polskiego odbiorcy, polski obywatel ma jedynie płacić, natomiast polski żołnierz usługuje amerykańskim interesom, stąd jasno określona wersja językowa...
Zgaduje, że na filmie pokazano 100% naszego lotnictwa
Kojot napisał/a:
Spot wojska polskiego o polskich żołnierzach dla polskich odbiorców. Po angielsku -.-
Nie jest przeznaczony dla polskiego odbiorcy, polski obywatel ma jedynie płacić, natomiast polski żołnierz usługuje amerykańskim interesom, stąd jasno określona wersja językowa...
Zgaduje, że na filmie pokazano 100% naszego lotnictwa
@BrunerOvned, w 1997 roku też miałem zalany dom, trochę dalej ludzie pozbyli się dorobku życia gdy walała pobliska rzeka i ani jednego wojaka nie widziałem. Tyle co sami mieszkańcy sypali piach do worków.
SQT napisał/a:
@BrunerOvned, w 1997 roku też miałem zalany dom, trochę dalej ludzie pozbyli się dorobku życia gdy walała pobliska rzeka i ani jednego wojaka nie widziałem. Tyle co sami mieszkańcy sypali piach do worków.
Sprawdź, ile sprzętu i wojska było użytego podczas tej powodzi.
Gdyby ktoś zdecydował, że ma być ich więcej - każdy by pojechał. Byłem wtedy w MON-ie i chciałem, ale ktoś zadecydował, że z Braniewa (tam służyłem) jest widocznie za daleko, chociaż kilku z nas wtedy pojechało pomagać powodzianom. Bardzo dobrze to pamiętam, bo bardzo chciałem pomóc, a wyjazd wtedy był bodajże do Wrocławia.
Politycy decydowali...
Anarchangel napisał/a:
2BrunerOvned: Nie byłem a mogłem nie dlatego "że będzie ciężko", tylko dlatego, że to strata czasu - jedyne co moi znajomi wynieśli z wojska, to trochę paliwa na sprzedaż. Ja osobiście wolałem kurwić się na studiach, gdzie przeszedłem lepszą szkołę życia, a wyniosłem też sporo informacji.
Tobie piwo, bo nie byłeś pasożytem.
A co do służby tym i tamtym - wojsko ma gówno do gadania, bo rządzą nim politycy. A ci - wiadomo - opierdolą wszystko w ramach interesów.
Oby tylko zapowiedzi Bronka o wycofaniu wojska z misji nie mających dla nas żadnych korzyści nie okazały się gównem na ścianie...
Kojot napisał/a:
Może chcą sobie reklame zrobić
Gar spermy i wymiocin.
Olłejs niewidzialni olłejs piacho - jadalni.
Ile ta promocja patologi, kosztowała szarego podatnika?
Olłejs niewidzialni olłejs piacho - jadalni.
Ile ta promocja patologi, kosztowała szarego podatnika?
Niech wypierdalają z tą propagandą sukcesu i pokażą liczebność tej całej "armii"
pieniądze na reklamy są, na szkolenia nie ma
pieniądze na reklamy są, na szkolenia nie ma
Krótko o bohaterach z polisz army:
forsal.pl/artykuly/715022,urzad-wojska-polskiego-nasza-armia-siedzi-za...
Dobranoc.
forsal.pl/artykuly/715022,urzad-wojska-polskiego-nasza-armia-siedzi-za...
Dobranoc.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów