Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
- Myślę, że to jest jedyny mankament tej bardzo udanej Trójkowej akcji, że przyszło mnóstwo dzieci z nadzieją, że skoro zaprasza się ich na spotkanie z wielkim czekoladowym orłem to co się z tym orłem może stać? (...) Żadnemu dziecku do głowy nie przyjdzie, że te kilkaset kilogramów czekolady może się zmarnować. Ale tu przepisy sanitarne stoją na przeszkodzie... - tłumaczył Tomasz Nałęcz.
Doradca prezydenta tłumaczył, że organizatorzy imprezy zrezygnowali ze zbiorowej konsumpcji czekoladowego orła, ponieważ obawiali się, że gdyby ktoś się później rozchorował, to oni musieliby ponieść pełną odpowiedzialność. Tomasz Nałęcz tłumaczył też, że orzeł z czekolady był tylko wizerunkiem ptaka, a nie godła państwowego i dlatego nie miał korony.
niezalezna.pl/41019-czekoladowy-orzel-jest-niejadalny
Dobra, dobra, my już wiemy co z nim się stało.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów