Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A kto na nich kurwa głosował?
I na koniec najmodniejszy wiejski tekst: "Jebać PiS".
rolnicy kurwa głosowali w przeciwienstwie do takich pizd przynajmniej sie przyznaja ze chujowo zagłosowali i robią protesty a Ty co kurwa zrobiłeś?
Wiem że to nie miejsce na polityczne kłótnie ale jak ktoś wierzy że w rządzie to są aniołki z kwalifikacjami to im życzę szerokiej drogi. Wy byście lepiej pokierowali tym co sie tam dzieje. Szef orlenu 40 nieruchomosci były wójt Pcimia,, studia zrobił parę lat temu szefowa lotosu była księgowa z Pcimia (to nie żart) . W spółkach rodziny, ojcowie, żony . Ostatnio z "wyciekniętych" maili premier mówił że do spółki jego kolega chce wsadzić znajomego który sprzedawał bułki w szkole. Według raportu niku w ciagu ostatniego roku zaciągneli taki dług jak przez 10 lat .
Żeby kraść też trzeba mieć ku temu predyspozycje.
I na koniec najmodniejszy wiejski tekst: "Jebać PiS".
m.in. jedyny sprawiedliwy, prawowity, ojciec 5 bąbelków, mąż dżesiki, beneficjent dwaipółtysiaca+, jeżdżący Golfem - wsiór "srecnart"
m.in. jedyny sprawiedliwy, prawowity, ojciec 5 bąbelków, mąż dżesiki, beneficjent dwaipółtysiaca+, jeżdżący Golfem - wsiór "srecnart"
co tam Folurku, gdzie masz avek? jak tam kolejny dzien zaburzeń psychicznych? do lekarza chodzisz?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów