📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Halman napisał/a:
na szczęscie jeszcze nie na sadisticu...
na sadisticu taryfikator warnów w realu by wyznaczał ilość kutasów do obciągnięcia losowych userów, zależnie od ilości punktów jakie się dostało
Znowu pedalstwo..
chciałbym abyśmy tak karali urzędników pseudo polskich i polityków i bankierów ... każda malwersacja, każde źle wydane pieniądze zdobyte biorąc kredyty na polaków i z ich podatków... do tego taka kurwa z abw co badała sprawę szumowskiego i maseczek która powiedziała że nic tam nie ma i jest ok a miech temu dostała od dudy order za prace ... japierdole CYRK
Czemu na szczęście nie na sadolu? Jakby tak za jednego tiktoka była choćby jedna kulka, sam bym chętnie je rozdawał.
A juz myslalem, że moja ulubiona kategoria pt. „Deskoterapia”. A tu jakies glupie strzelanie dla zabawy ale piwko wpadnie za Brazylijski klimat
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów