Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Michu_XXX69 2024-02-11, 3:23 14
Sprecyzuj swoje myśli autorze, bo na razie o chuj tu chodzi.
Zgłoś
bercisko 2024-02-11, 7:16 35
Odrobię zadanie za autora.
Cytat z opisu książki dla młodzierzy: "Alicja w pełni dostrzega swoje ciało i mierzy się z jego fizycznością. Czuje się mocna, silna, ale też dostrzega, że nie wpisuje się w kanon piękna"
Czyli opowieść i grubej jak świnia nastolatce. Czyli chujnia
Zgłoś
turor 2024-02-11, 8:31 7
To chyba jedna z tych szkół, co rząd robi listę, żeby postępowi rodzice wiedzieli gdzie wysłać swoją latorośl
Zgłoś
DużyKutas 2024-02-11, 8:52 80
Jak tak patrze to dochodze do wniosku ze najblizsze wybory wygra na bank PiS. PO ledwo do wladzy sie dorwalo a tu juz cyrki jak skurwysyn.
Zgłoś
t................e 2024-02-11, 9:09 19
DużyKutas napisał/a:

Jak tak patrze to dochodze do wniosku ze najblizsze wybory wygra na bank PiS. PO ledwo do wladzy sie dorwalo a tu juz cyrki jak skurwysyn.

Przecież PiS się kończy, dokonuje samodestrukcji dzięki kilku odklejeńcom, z Kaczyńskim na czele.
Czemu osobiście mocno kibicuję

Zgłoś
BękartProboszcza 2024-02-11, 9:11 13
DużyKutas napisał/a:

Ten dużykutas pisowski w twojej dupie nie pozwala Ci myśleć
Zgłoś
Yolanda 2024-02-11, 9:24 2
To nie przypadkiem...
"Arka Gdynia kurwa świnia"?
Zgłoś
SkoPio1 2024-02-11, 10:25 2
bercisko napisał/a:

Cytat z opisu książki dla młodzierzy:

MłodzieRzy?
Moździerzy?
Jaka pogoda po Kasprowym?
;>
Zgłoś
Kriski 2024-02-11, 11:37 5
BękartProboszcza napisał/a:

DużyKutas napisał/a:

Finalnie, obaj zostaniecie przez swoich ulubieńców wyruchani, bez mydła. I jeszcze podziękujecie.
Zgłoś
turor 2024-02-11, 11:49 2
BękartProboszcza napisał/a:

Podobno CPK będą budować.

"Tutaj wszyscy mamy takie poczucie, że CPK to jest polityczny pomysł i w wielu wymiarach chory pomysł. Po wyborach, zweryfikujemy ten projekt. To, co jest charakterystyczne, ta inwestycja w ogóle nie ruszyła. Moim zdaniem dobrze, bo to umożliwi jej zablokowanie."

Jak myślisz:
Zrobił cię w chuja
uważa , że jesteś matołem , który wszystko łyka
nie myślisz samodzielnie ?
Zgłoś
Antoni79 2024-02-11, 12:41 7
trytodie napisał/a:

Przecież PiS się kończy, dokonuje samodestrukcji dzięki kilku odklejeńcom, z Kaczyńskim na czele.
Czemu osobiście mocno kibicuję

Jedni to dżuma, drudzy to cholera. Inne alternatywy zostały zlikwidowane i żyjemy w świecie niby demokratycznym, ale nic o sobie nie decydujemy. Sposób władzy nad ludźmi jedynie się zmienił. Dziś kupują socjalem, bo zmusić nie można. Jedni zafundują nam tęczową przyszłość 18 landu RFN, poprzednicy omal nie wplątali nas w wojnę, rozstroili gospodarkę, rozbroili. Inflacja zeżarła nam ponad połowę oszczędności i tego mój stary nie może zrozumieć. Miałem odłożone na cały dom, starczyło na stan surowy zamknięty. Generalnie jedni byli sługusami USA, drudzy są sługusami Niemiec. Nie głosuję na żadnych.
Zgłoś
Siriuz 2024-02-11, 13:03 15
DużyKutas napisał/a:

Czekaj, za dwa lata ludzie przywykną do cyrków, zapomną jak było wcześniej a TVN wypuści film gdzie pokażą, że za PiS w Polsce żyło się jak w PRLu, piekło kobiet, piekło dzików i wiewiórek. Ja żyję w Warszawie i porzuciłem wszelką nadzieję. Tutaj od ponad dekady rządzi PO. Po aferach reprywatyzacyjnych, śmieciowych, Czajkach, wprowadzeniu SPPN i ciągłego kwiku "brakuje nam kasy" - ludzie nadal na nich głosują. Zombiaki. Za dwa miesiące wybory samorządowe.
Zgłoś
CzarnyAdolf 2024-02-11, 13:11 4
Książka dla dojrzewających dziewcząt, które nie są zachwycone swoim wyglądem. Ciekawy pomysł, przydałaby mi się taka za dzieciaka xD
Wyluzujta majty i idźta pośpiewać Bogurodzicę przed TK
Zgłoś
Szary_Jeleń 2024-02-11, 13:45 13
Następne do druku:
"Ja kurwa" - Dzienniki kobiety wyzwolonej
"Ja inwalida umysłowy" - Życiorys wyborcy Chujowni
"Ja łowca dinozaurów" - Opowieść o Astrofizyku który płynął 7 dni rzeką z Afryki do Białorusi
"Ja Bolek" - Opowieść o tym jak nasz wybitny rodak otrzymał nagrodę Nobla za akcję z łódką przy stoczni
"Ja Pedał" - Wspomnienia homoseksualisty
"Ja Nazista" - Życiorys wyborcy PiS
"Ja Niepodległość " - O heroicznej walce za kolegów z Partii
etc...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem