Kapitan dał z siebie wszystko
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
Kapitan dał z siebie wszystko
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To onuca tranzystor i jego kacapscy koledzy, idą na dno
W raz całym ich ruskim mirem i jebana propagandą
angole i ich zabawy
Ale jak ziomek z telefonem w ręce szybko płynął, szacun.
Driver19cm napisał/a:
To onuca tranzystor i jego kacapscy koledzy, idą na dno
Kurwa, co Wy z tą ruską propagandą???
A ukraińska, to nie propaganda??
Obie strony jebią propagnde aż razi w oczy...
Taki ciekawy tekst:
"Policja w Ukrainie zabezpieczyła najliczniejszy jak dotąd zbiór dzieł sztuki starożytnej, które zostały zrabowane w czasie rosyjskie inwazji na Krym - poinformowała dziennikarzy w Muzeum Historii Ukrainy w Kijowie prokurator generalna Iryna Wenediktowa.
Prokurator Wenediktowa oświadczyła, że władze odzyskały "ponad 6 tys. antyków, w tym miecze, szable, hełmy, amfory i monety".
Kolekcja, która została skradziona z muzeów na zaanektowanym przez Rosję Krymie, została odnaleziona w jednym z biur w Kijowie."
Sami sie podjebali....
I żeby nie było, w tej wojnie stoje po stronie ukrów, choć ich serdecznie nienawidze...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów