18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
SpeedyG 2020-07-03, 11:11 1
Według lewaków podział ludzi na rasy nie ma sensu bo jest tylko jedna rasa ludzka i nie istnieją żadne gatunki czy podgatunki. Idąc tokiem rozumowania lewaków rasizm nie istnieje i nie istnieją rasiści, ponieważ rasizm to tylko nauka o gatunkach, podgatunkach i rasach, a człowiek to człowiek jak pies, kot czy koń też nie dzieli się na rasy.
Zgłoś
Jebaka80 2020-07-03, 14:17
cosiedziwiszstanislaw napisał/a:

Słyszeliście o żydówie B. Spectre? Ona wyjaśniała jakiś czas temu, kto stoi za multi-kulti w Szwecji i w ogóle w Europie.

Masz coś więcej na ten temat ?
Zgłoś
M00nSpeLL 2020-07-03, 15:15 1
Coordinator napisał/a:

Ale tak abstrahując od tego, to co takiego złego jest w rasizmie?? Niech się biali trzymają z białymi, czarni z czarnymi, żółci z żółtymi itp., co w tym takiego strasznego? Ja nie będę się czuł jakiś wybrakowany czy smutny, jeśli w moim otoczeniu nie zobaczę więcej czarnucha lub żółtka. Po co mi multikulturalizm? Chuj mnie obchodzi kultura czarnych czy żółtych, nie mam obowiązku interesować się innymi kulturami.
Jeśli Mokebe chce mieć tak samo jak biały, wozić się luksusowymi autami i pić drogiego szampana, to niech zapierdala na to tak samo jak biały, do kurwy nędzy

no nie masz obowiązku się interesować innymi kulturami. ogólnie wyglądasz na takiego, co mało ma zainteresowań i mało rozumie.

Nic co obce nie jest mi ludzkie
Zgłoś
Rozjebie 2020-07-03, 18:09
M00nSpeLL napisał/a:

no nie masz obowiązku się interesować innymi kulturami. ogólnie wyglądasz na takiego, co mało ma zainteresowań i mało rozumie.

Nie narzekam na brak zainteresowań, misiu i wole zresztą nawet brak zainteresowań, niż takie jak twoje - ciągniecie po godzinach staremu
Zgłoś
S................n 2020-07-03, 19:11
Coordinator napisał/a:

Ale tak abstrahując od tego, to co takiego złego jest w rasizmie?? Niech się biali trzymają z białymi, czarni z czarnymi, żółci z żółtymi itp., co w tym takiego strasznego? Ja nie będę się czuł jakiś wybrakowany czy smutny, jeśli w moim otoczeniu nie zobaczę więcej czarnucha lub żółtka. Po co mi multikulturalizm? Chuj mnie obchodzi kultura czarnych czy żółtych, nie mam obowiązku interesować się innymi kulturami.
Jeśli Mokebe chce mieć tak samo jak biały, wozić się luksusowymi autami i pić drogiego szampana, to niech zapierdala na to tak samo jak biały, do kurwy nędzy

Napisał koleś z telefonu wyprodukowanego u żółtków
Zgłoś
Motopizdeczka 2020-07-04, 2:26
Coordinator napisał/a:

Problem tylko w tym, że po pewnym czasie doświadczysz ekspansji ze strony czarnuchów czy tam arabusów i twoja białą przestrzeń przestanie być tak całkowicie biała jak sobie wyobrażasz. Jak można w ogóle być tak gurwa krótkowzrocznym? -_-
Zgłoś
jebacpisdy 2020-07-04, 6:06
Coordinator napisał/a:

I to jest właśnie problem, biali nauczyli czarnuchów ze nie trzeba zapierdalać, można nie robić nic i państwo da kasę albo iść kraść albo handlować prochami. Max co taka czarna małpa może robić to skakać jak ten pierdolony rezus z piłka do kosza ku uciesze bandy debili....
Zgłoś
Stachu81 2020-07-04, 7:06
RoboCat napisał/a:

Ja bym do tego dodal jeszcze ze tylko dana rasa moze korzystac z wynalazkow swojej rasy.

No to chyba musiałbyś książki drukowane na owczej skórze czytać.

Zgłoś
~Velture 2020-07-04, 9:09 2
Skoro inni biali nie użyczają już głosu czarnym...

TL:DR
Jeden z twórców south parku, Trey Parker, postanowił polecieć w chuja po tym jak wszyscy zjebani lewaccy aktorzy rezygnują z użyczania głosu czarnym i postanowił przestać podkładać głos kawałkowi gówna w swojej kreskówce

Stwierdził, że jest dla niego nieodpowiednim podkładanie głosu brązowemu kawałkowi gówna

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
wioletkak 2020-07-22, 5:32
Jeszcze trochę i w Polsce kolory skóry się wymieszaja. Powoli białych jest coraz mniej wiec może zejdziecie z tego rasizmu i zaczniecie się choć trochę przystosowywać.
Zgłoś
t................0 2021-08-01, 18:32
Rozjebie napisał/a:

Masz rację! Niech Polacy też trzymają się osobno. Jak Polak chce sobie klepać w necie, to niech sobie klepie ze zrobionego w Polsce telefonu albo kompa. Internet niech sobie Polacy też zrobią własny. W sumie, to niech sobie zrobią własną teorię informacji, a nie podpierdzielają wynalazki tego geja Alana Turinga
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów