18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
janlew 2020-07-02, 18:38 6
No i słusznie, przecież rasa ma znaczenie. Jeden jest biały, inny jest rasy czarnej. To normalne, bo przecież rasy ludzi się różnią i na tym właśnie zbudowany jest rasizm. Popieram decyzje. No to rasizm!!!
Na a tak poza wszystkim to trochę upokarzające musieć grać murzyna.

Zgłoś
SomebodySomebody 2020-07-02, 19:10 1
pojebało
Zgłoś
mygyry 2020-07-02, 19:14 1
Fajnie, ale ciężko mi teraz będzie zrozumieć zwierzęce postacie w bajkach
Zgłoś
Rozjebie 2020-07-02, 19:19 61
Ale tak abstrahując od tego, to co takiego złego jest w rasizmie?? Niech się biali trzymają z białymi, czarni z czarnymi, żółci z żółtymi itp., co w tym takiego strasznego? Ja nie będę się czuł jakiś wybrakowany czy smutny, jeśli w moim otoczeniu nie zobaczę więcej czarnucha lub żółtka. Po co mi multikulturalizm? Chuj mnie obchodzi kultura czarnych czy żółtych, nie mam obowiązku interesować się innymi kulturami.
Jeśli Mokebe chce mieć tak samo jak biały, wozić się luksusowymi autami i pić drogiego szampana, to niech zapierdala na to tak samo jak biały, do kurwy nędzy
Zgłoś
ProVVe 2020-07-02, 21:26 15
Chwila kurwa... To co? Teraz czarnych maja grać czarni i postacie, historie itp itd z tego co czytałem jakby bezpośrednio związane z nimi czarni? To co kurwa robił czarny w filmie o królu Arturze albo Thorze? Skąd kurwa czarni w legendach Europejskich? Trzeba ich wyjebać z białych filmów popieram. Kolejna kwestia film "Fantastyczne zwierzęta: zbrodni grindelwalda" pamiętam jak dziś... Lewackie pizdy miały problem, że postać węża chyba nagini jeśli dobrze pamiętam gra azjatka... Jak te kurwy ujadały o rasizmie , że to uwłaczające stereotypy... Niech się kurwa określą... Jeden bambo reżyser powiedział, że biali aktorzy nie pasuja do jego filmów i nie będzie ich brał... Te kurwy same tworza rasizm i jak ktoś się do niego stosuję tez jest nie dobrze... Przysięgam nienawidzę lewackiego spierdolenia chyba nawet bardziej niz bambusowych...

Jebać poprawność, lewackie kurwy i jebać cz4rnuchów...

PS. Chciałbym tych odmieńców zrzucić na jeden kontynent, a resztę normalnych ludzi na drugi... Byśmy mieli relacje na żywo jak sie to gówno zjada w ubóstwie

Ola gringo
Zgłoś
Eknen 2020-07-02, 21:50 5
Ok. Wyobraźmy sobie ogłoszenie : "Szukamy czarnego aktora do podkładania głosu dla czarnego bohatera " Jeśli ma być równouprawnienie to ogłoszenie
" Szukamy białego aktora do podkładania głosu dla białego bohatera" nie powinno wzbudzać żadnych emocji?
Zgłoś
tralala101 2020-07-02, 22:05
Zgłoś
Arathnmor 2020-07-02, 23:34 4
Tak to jest jak się fałdy na mózgu od lewactwa prostują. Żądam zmiany dubbingu w Hobbicie - smoka może jedynie podkładać smok, w polskiej wersji oczywiście ten wawelski. Jak to gdzieś przemknęło w internetach - nie na darmo to się nazywa gra aktorska.

"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Zgłoś
RoboCat 2020-07-03, 6:08 13
Ja bym do tego dodal jeszcze ze tylko dana rasa moze korzystac z wynalazkow swojej rasy.
Zgłoś
bloodwar 2020-07-03, 6:24 15
Mają rację! W ramach pełnego separatyzmu wprowadźmy jeszcze zasadę, że jedna rasa może korzystać z zasiłków z podatków opłacanych tylko przez przedstawicieli swojej rasy!

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
C................s 2020-07-03, 6:57
Przecież to dyskryminacja ze względu na kolor...
Zgłoś
cosiedziwiszstanislaw 2020-07-03, 7:15 3
Słyszeliście o żydówie B. Spectre? Ona wyjaśniała jakiś czas temu, kto stoi za multi-kulti w Szwecji i w ogóle w Europie.
Zgłoś
S................z 2020-07-03, 9:41
Czy kaszanke i czarne idzie gdzieś dostać jeszcze???
Zgłoś
atbi 2020-07-03, 10:04
Aha czuli czarne postacie nie są warte czasu białych aktorów
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów