📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
56 minut temu
Google strasznie żałuje, że dokonało zakupu Youtube ponieważ serwis ten przynosi duże straty. Nie mogą go zamknąć bo ludzie by ich znienawidzili. Gdyby G+ spopularyzowało się dzięki YT to może trochę by im się zwróciło, no ale po co próbować zrozumieć skoro jest się typową tępą laska nagrywającą bezsensowne piosenki, których jest setki na tym portalu.
Ale i tak bym ruchał.
Ale i tak bym ruchał.
Sayagin666 napisał/a:
jak się nie podoba google+ itd niech spierdala i założy swoją stronkę
"Jak cię wkurwia bachor sąsiada, to se zrób swojego."
Fuck yeah.
Moją pasją jest zabijanie ludzi siekierą! Pasjaaa!!! HA!
ach jewtube i jego polepszanie na siłę tego co jest dobre, tylko po to, żeby to spierdolić
Sam wrzucam co nieco na YT i zasadniczo trzeba być osobą czynnie wrzucającą żeby rozumieć ból dupy Większość osób korzysta z YouTube żeby wymieniać spostrzeżenia z innymi użytkownikami i ten ostatni update troszkę to utrudnił - mniej osób będzie chciało komentować pod filmikami, ale z perspektywy widza, który wchodzi raz na miesiąc pooglądać koty - nic to tak naprawdę nie zmienia...
Z drugiej strony nie można być sfrustrowanym zmianami na darmowej stronie. I nie, youtuberzy nie rzucą tego bo coś im się nie podoba bo zwyczajnie jest z tego kasa. Jak zmienia się skład jakiegoś zespołu sportowego to nie rzuca się kibicowania prawda? Szkoda tylko, że Google nie zostawił nam wyboru i robi kroki w tył zamiast iść do przodu - ale ma prawo do eksperymentów... serwis nie ma "naturalnego wroga" ;]
Z drugiej strony nie można być sfrustrowanym zmianami na darmowej stronie. I nie, youtuberzy nie rzucą tego bo coś im się nie podoba bo zwyczajnie jest z tego kasa. Jak zmienia się skład jakiegoś zespołu sportowego to nie rzuca się kibicowania prawda? Szkoda tylko, że Google nie zostawił nam wyboru i robi kroki w tył zamiast iść do przodu - ale ma prawo do eksperymentów... serwis nie ma "naturalnego wroga" ;]
Ale te wasze komentarze typu "nie podoba się to won" wkurwiają. Google chce na siłę spopularyzować ten ich chujowy G+ - najpierw zamiana nicków na imię i nazwisko (dobrze, że nie obowiązkowa), problemy z otrzymywaniem powiadomień o nowych filmach, dzięki nowemu "wspaniałemu" systemowi komentarze pod popularnymi filmami są wypełnione spamem, a jeśli chcesz odpowiedzieć na czyjś komentarz to otwiera ci ten sam film w nowej karcie. Było dobrze to koniecznie wpierdalają się z tym G+, nie mówiąc o tym, że nie ufam serwisom które podpuszczają ludzi do wyjawiania swoich danych osobowych ("powiedz nam kiedy masz urodziny, gdzie mieszkasz, gdzie się uczyłeś, gdzie pracujesz", szkoda że nie pytają się o przynależność partyjną i numer buta).
No i wiele osób (ja też) założyło konto na Youtube, nie na Google. Ja nie prosiłem o przynależność do jakiegoś chujowego serwisu. Tak samo nie podoba mi się idea "jedno konto we wszystkich usługach Google". Chce oglądać filmy to czemu wyskakują mi na koncie powiadomienia o wpisach jakiś zagranicznych idiotów używających G+?
A komentarz karinawaw mnie rozwalił. Tak kurwa olej Youtube i go nie używaj. Pokaż mi drugą taką stronę jak Youtube (z taką jakością filmów i "content'em")
Poproszę słynną maść, bo się wkurwiłem
No i wiele osób (ja też) założyło konto na Youtube, nie na Google. Ja nie prosiłem o przynależność do jakiegoś chujowego serwisu. Tak samo nie podoba mi się idea "jedno konto we wszystkich usługach Google". Chce oglądać filmy to czemu wyskakują mi na koncie powiadomienia o wpisach jakiś zagranicznych idiotów używających G+?
A komentarz karinawaw mnie rozwalił. Tak kurwa olej Youtube i go nie używaj. Pokaż mi drugą taką stronę jak Youtube (z taką jakością filmów i "content'em")
Poproszę słynną maść, bo się wkurwiłem
PiranNinja napisał/a:
Z drugiej strony nie można być sfrustrowanym zmianami na darmowej stronie.
Cytat:
...darmowej...
Kiedy wy się w końcu nauczycie, że za darmo, to można najwyżej w ryj dostać?
3. Całkiem utalentowana - szanuję.
Piwo.
2. Zajebista dupa - szanuję
Piwo.
Stary design strony był lepszy, ale to w końcu prywatna firma, a strona jest darmowa, więc nie rozumiem bólu dupy ludzi, którzy mogą zarabiać na wrzucaniu filmików, sami nic nie płacąc.
@Alley jesteś łowcą wampirów w nocy a w dzień stomatologiem?
Voldek napisał/a:
1. Koszulka Straight Edge - szanuję
2. Zajebista dupa - szanuję
Piwo.
To nie jest koszulka Straight Edge tylko komputerowo zmodyfikowana flaga Chicago z logiem CM Punka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów