📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
dobrze by konia zwaliła, ruchał by
Kocham dziewczyny w tym pieknym wieku kiedy przeklinanie staje się pierwszym spróbowanym owocem grzechu, są takie słodziutkie kiedy mówią "fuck"! A potem zaczynają sie puszczać i stają się kurwami i już nie są słodziutkie
Jestem biały i jestem bardzo dumny, bo to najlepszy kolor do czarnej trumny.
To jest jakaś nowa sekcja komentarzy na youtube?
jak się nie podoba google+ itd niech spierdala i założy swoją stronkę
Nie co myślą ludzie, tylko co myśli ta młoda, piękna, utalentowana i niezwykle kulturalna dziewoja. A jak nie masz o czym myśleć tylko o sekcji komentarzy na youtube to przegrałeś życie.
Najlepsze jest to ,że Ci wszyscy którzy się plują w komentarzach na YT musieli wcześniej założyć konto na G+ żeby móc w ogóle komentować.. Gdzie tu sens? Obrażać serwis do którego się dołączyło świadomie. Przecież mogli olać Youtube..
W ogóle cała ta wojenka jest śmieszna po prostu. Gdybym była facetem zapakowała bym tej babeczce z filmiku parówę w gardło bo aż się prosi o to z tym swoim niewyparzonym językiem.
Najlepsze jest to ,że Ci wszyscy którzy się plują w komentarzach na YT musieli wcześniej założyć konto na G+ żeby móc w ogóle komentować.. Gdzie tu sens? Obrażać serwis do którego się dołączyło świadomie. Przecież mogli olać Youtube..
W ogóle cała ta wojenka jest śmieszna po prostu. Gdybym była facetem zapakowała bym tej babeczce z filmiku parówę w gardło bo aż się prosi o to z tym swoim niewyparzonym językiem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów