📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a jak jest prawdziwy talent, to wciskają "X"
on czekał tylko by ktoś wcisnął X, wolałbym zobaczyć ten filmik na hardzie ;]
jemu sie przeciez nic nie stalo to co placzecie
No właśnie, mnie to jakoś specjalnie nie ruszyło, ale fakt - troszkę inna jestem
mnie zastanawia to czy przeszedł dalej
w polsce i tak by wybrali spiewajace dziecko
Z góry przewidziane zakonczenie poniewaz jest na glownej a nie na hardzie
Robson.K6 napisał/a:
Z góry przewidziane zakonczenie poniewaz jest na glownej a nie na hardzie
Taa, i jeszcze może by w telewizji puszczali, panie kapitanie
yarzapp napisał/a:
Taa, i jeszcze może by w telewizji puszczali, panie kapitanie
sadistic.pl/mam-talent-vt16214.htm?postdays=0&postorder=asc&hi...
A to niby co? pozdro filozofie.
Kilometr od tego noża się zatrzymał i jeszcze kamerę dali na piszczących prezenterów :/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów