📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
mam pytanie na chuj mu taki nóż
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
bloodwar napisał/a:
taką za 1500+ zł zrobioną wg. dawnych metod przez wykwalifikowanego kowala z najlepszych materiałów.
Chyba ci jakieś zera spierdoliły. Za 1500 to możesz zamówić broń białą „w miarę", ale na pewno nie najlepszą.
bloodwar napisał/a:
Sama wysyłka kosztuje 8,90 zł kretynie Może 30 jak już. Poa tym tamte są odlane z jakiegoś znalu czy innego najtańszego materiału a ten tutaj z litej stali i można go naostrzyć "na brzytwę". To tak samo jakbyś porównywał "katanę" za 89 zł zrobioną z kawałka prasowanej stali i rączką z pomalowanego plastiku a taką za 1500+ zł zrobioną wg. dawnych metod przez wykwalifikowanego kowala z najlepszych materiałów.
allegro.pl/nozyk-kuchenny-drewniany-trzonek-do-obierania-i7195781109.html
I kto tu jest kretynem, kretynie? Widziałeś kiedyś nóż ze znalu? chyba jako ozdoba Jak dawno temu szukałem sobie nożyka edc do pracy to zarówno najtańsze fajnie się prezentujące (do 20zł) i te najdroższe (ok 400zł) były ze stali. Teraz wybór jest ogromny zarówno w cenie jak i wykonaniu.
patrykw17 napisał/a:
Gość ma talent
Lubię oglądać te "perfekcyjne" wykonania ale czy w 5:24 nie powinien ostrzyć tylko w jednym kierunku?
kosa dla prezesa:)
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów