📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:02
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A gdzie obrączka podziała się na pierwszym foto jest a na drugim niet ...
Meler napisał/a:
Nie pokazuje, sam robię. Jak bym pokazywał nie były by takie czarne. Robię podłogi miękkie PVC, Linoleum i dywany. Stad tez ostry nóż. A tak z innej beczki naprawdę Wy wszyscy obcinanie paznokcie co dwa dni?
Nie przejmuj się. Tak wyglądają paznokcie przeciętnych użytkowników tego serwisu.
Stara sierota a pokalaczyl sie jak dzieciak. Wstydzilbys sie to na sadola wrzucac tfu , pajac .
bartosh89 napisał/a:
A gdzie obrączka podziała się na pierwszym foto jest a na drugim niet ...
Kazali ściągnąć nim wsadzę te paluchy do miski, drugie zdjęcie jest po około 20 min moczenia.
Meler napisał/a:
Idź do roboty kiedyś to zobaczysz jak to jest. Mam 38 lat od 20 robię to co robię i to pierwszy wypadek. Racja fleja ze mnie. Pozdrawiam
A ja myślę że chodzi o brudny pazur
Nie oceniam bo mam wyjebane na to ale chyba o to chodziło
sie dojebali jak by połowie cwaniaczków z czystymi raczkami skarpety (zapewne z dziurka bo to domowe) pościągał to na 100 % szpony ze bez luku na antylopy mogli by polować
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów