Raczej celowo
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Raczej celowo
Dodatkowo celowo facet złapał ją za miejsce na cycki
leżymy se w łóżku, zaczynamy się bawić, a dwa pomponiki z kocyka akurat ułożyły jej się między nogami i pomimo dwuletniego związku instynkt wkroczył i odskoczyłem, śmiechom nie było końca
WHAT?! WHAT?! WHAT?!
Tłumacze: Leżał sobie ze swoją suką którą adoptował dwa lata temu ze schroniska ale dopiero po dwóch latach związku i współżycia odkrył, że to jednak jest pies i jak sobie uświadomił co czynił to śmiechom nie było końca...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów