Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
To jak w Piotrkowie Trybunalskim tzn w jednej z sąsiednich gmin, parę dni temu, wola Krzysztoporska ukry przeciągnęły chłopa 1,5km za autem bo ich poprosił by odjechali trochę bo zastawiali wyjazd w jedną z dróg to go chuje złapali za rękę i pedał w gaz, aż chłopa pokiereszował i mocno.
No! Jebac Ukrainę! Dobrze ze Putin tam wpadł! Może nie będą już ludzi za autem ciągać i pić. Dobrze że Polacy nigdy się tak nie zachowywali! Jesteśmy takim spokojnym, miłym i trzeźwym narodem. W ogóle szkoda że z komuny wyszliśmy!
chuje złapali za rękę i pedał w gaz, aż chłopa pokiereszował i mocno.
To historia wujka stasi ciotki syna? czy skąd ją masz? jebany przekaźnik ruskiej dezinformacji
Nie będzie aż tak boleć, bo tylko koła mu śmignęły po tej nodze.
Sugerujesz, że rozchodzi? No nie wiem..
piękną klatkę ma ten film przed włączeniem trochę spoiler ale miły.
To historia wujka stasi ciotki syna? czy skąd ją masz? jebany przekaźnik ruskiej dezinformacji
Skoro głupio pytasz ty napletka twojej siostry
poza tym może mam znajomych z okolicy
epiotrkow.pl/m/news/czytaj,47805
Z napletka twojej siostry
poza tym może mam znajomych z okolicy
epiotrkow.pl/m/news/czytaj,47805
no i gdzie w tym artykule słowo o ukrach? (bo nawet w komentarzach brak)
czy to "znajomi z okolicy tak dopowiedzieli"? bo przecież polak polakowi nigdy...
dobrze ze mam dystans bo szkoda nerwów.
no i gdzie w tym artykule słowo o ukrach?
czy to "znajomi z okolicy tak dopowiedzieli"?
dobrze ze mam dystans bo szkoda nerwów.
Wiadomość ze źródła jest lepsza niż przekaz moderowany medialny, nie wydaje ci się że gdyby to był nie ukr tylko ktoś z naszych to po kilku dniach by go nikt nie podpierdolił?niezbyt często widuje się srebrne mazdy z czerwonym zderzakiem, ktoś by chuja znał i dał znać odpowiednim służbom a tymczasem policja Piotrkowska dalej w lesie i nie ma sprawcy
niezbyt często widuje się srebrne mazdy z czerwonym zderzakiem
tak, to koronny argument świadczący jednoznacznie kto za tym stoi - przepraszam; z takimi argumentami się nie dyskutuje...
Wiadomość ze źródła jest lepsza niż przekaz moderowany medialny, nie wydaje ci się że gdyby to był nie ukr tylko ktoś z naszych to po kilku dniach by go nikt nie podpierdolił?niezbyt często widuje się srebrne mazdy z czerwonym zderzakiem, ktoś by chuja znał i dał znać odpowiednim służbom a tymczasem policja Piotrkowska dalej w lesie i nie ma sprawcy
Ty jesteś lepszy wariat, niż ten debil uczepiony kabiny
Ty jesteś lepszy wariat, niż ten debil uczepiony kabiny
Takie coś tutaj to chyba komplement
Takie coś tutaj to chyba komplement
ziomek jesteś przypierdolony i na podstawie strzępów informacji wyciągasz daleko idące z pizdy wyssane wnioski. Ja kumam że nie lubisz ukraińców. Wątpie żebyś miał powód. Ja osobiście mam, upa zajebalo mi Pradziadka a Babcia do dziś na dźwięk urkaińskiego szuka noża. Tyle że ja na nich nie sram co chwile z tego tytułu bo to nie Ci sami ludzie. Owszem jak pojawi się ktoś z banderowską flagą to wale w ryj, ale żeby tak kurwa srać się do kogoś bez powodu mały siurku? Znam Ukraińców po uniwersytetach, nie miałem okazji poznać swołoczy, to są super ludzie i oni też nie lubią tych swoich pobratymców którzy są skrajni i przyjebani głodem jak Ty. To są normalni ludzie wśród których też znajdziesz debili jak i w naszym narodzie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów