Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ty pewnie kozaku byś podszedł i zajebał mi z półobrotu jak Chuck Norris, co nie? Żaden zdrowo myślący człowiek, nie będzie szedł na pojeba z nożem, chyba, że miałby się czym bronić. Instynkt samozachowawczy, do cholery.
Przecież złotówa ma samochód! Pizdnałby go i byłoby pozamiatane.
No i jakim trzeba być niepewnym siebie leszczem żeby nosić ze sobą kosę? no ale to kraków miasto broni białej w rękach naszego odpowiednika ciapków w kalifacie germańskim.
@up
złotówy to kurwy i nie masz co ich bronić.
Głupi jakiś jesteś?
Nie bronię złotów, tylko stwierdzam fakty, o których wie każdy, kto chociaż trochę potrafi myśleć.
Głupi jakiś jesteś?
Nie bronię złotów, tylko stwierdzam fakty, o których wie każdy, kto chociaż trochę potrafi myśleć.
Bardzo mało wiesz o złotówach.
Bardzo mało wiesz o złotówach.
No żeż kurwa jego mać, ja do chuja nie poruszam tematu złotów, jełopy. Ja pierdole, kurwa...
Było nas 2 na 2, drugi seba w dresie też coś miał przy sobie.
Jakim trzeba być zjebem żeby pchać się z gołymi rękami na nożownika? co się dzieje w głowie takiego człowieka? dam mu radę bo oglądałem filmy z segalem?
No i jakim trzeba być niepewnym siebie leszczem żeby nosić ze sobą kosę? no ale to kraków miasto broni białej w rękach naszego odpowiednika ciapków w kalifacie germańskim.
Już odpowiadam. Trzeba mieć w sobie w chuj alkoholu i determinacje do rozjebania kogoś kto zagraża Tobie.
Jakieś 4 lata temu w Bydgoszczy na ul. Wiatrakowej podblokowe oprychy zapytały mi się, czy mam problem. Szedłem wtedy z dwiema kobietami. Od słowa do słowa i nawiązała się walka. Byłem tak zdeterminowany, że gość najpierw zbił na mnie butelkę ( sam nie wiem jak można to zrobić na boku. Później jak zobaczył, że mam w dupie jego poczynania wyjął nóż i zaczął grozić. Wtedy się odpaliłem i gościa prawie udusiłem. Zgasił mnie jego kumpel kopem na twarz. Wiedziałem, że gość nie użyje noża. Taki nożownik się nie chwali tym, że go ma a po prostu używa. Cała akcja skończyła się tym, że złapałem darmową taksę do domu. Niby seba dostał ale mnie na drugi dzień wszystko bolało.
za takie cos powinna byc kara jak za probe zabojstwa i od razu kara nie mniejsza niz 25 lat do dozywocia.
Zgoda, ale ty płacisz za jego utrzymanie w więzieniu.
Jestes pizdeusz i tyle widać że nie byłes w wojsku...oczewiście że każdy nie Pizda by stanoł w obronie i obezwładnił napastnika z nożem..no chyba że sztuki walki cwiczył tylko w street fighterze a wojsko miał w call of duty....
TB303
Jestes pizdeusz i tyle widać że nie byłes w wojsku...oczewiście że każdy nie Pizda by stanoł w obronie i obezwładnił napastnika z nożem..no chyba że sztuki walki cwiczył tylko w street fighterze a wojsko miał w call of duty....
Chuj mnie obchodzi co masz do powiedzenia. Jesteś typowym kozakiem internetowym, a na co dzień takim właśnie pizdeuszem, którego by nawet dwunastolatek znokautował. Chuj ci w dupę.
Wybacz, ale nie mam dwucyfrowego IQ i jestem człowiekiem, który zanim coś zrobi - pomyśli. Oczywiście debile twojego pokroju nie mają o tym pojęcia i będą cwaniakować w internecie, by zakryć fakt bycia życiową pizdą.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów