Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chuj mnie obchodzi co masz do powiedzenia. Jesteś typowym kozakiem internetowym, a na co dzień takim właśnie pizdeuszem, którego by nawet dwunastolatek znokautował. Chuj ci w dupę.
Wybacz, ale nie mam dwucyfrowego IQ i jestem człowiekiem, który zanim coś zrobi - pomyśli. Oczywiście debile twojego pokroju nie mają o tym pojęcia i będą cwaniakować w internecie, by zakryć fakt bycia życiową pizdą.
To przykre, że Twoje IQ mieści się gdzieś pomiędzy 0 a 9
A tak w ogóle, to co Ty tak ciągle o tych złotówach gadasz
Już odpowiadam. Trzeba mieć w sobie w chuj alkoholu i determinacje do rozjebania kogoś kto zagraża Tobie.
Jakieś 4 lata temu w Bydgoszczy na ul. Wiatrakowej podblokowe oprychy zapytały mi się, czy mam problem. Szedłem wtedy z dwiema kobietami. Od słowa do słowa i nawiązała się walka. Byłem tak zdeterminowany, że gość najpierw zbił na mnie butelkę ( sam nie wiem jak można to zrobić na boku. Później jak zobaczył, że mam w dupie jego poczynania wyjął nóż i zaczął grozić. Wtedy się odpaliłem i gościa prawie udusiłem. Zgasił mnie jego kumpel kopem na twarz. Wiedziałem, że gość nie użyje noża. Taki nożownik się nie chwali tym, że go ma a po prostu używa. Cała akcja skończyła się tym, że złapałem darmową taksę do domu. Niby seba dostał ale mnie na drugi dzień wszystko bolało.
Czarownice w tej bajce kiedy sie pojawiły?
To przykre, że Twoje IQ mieści się gdzieś pomiędzy 0 a 9
Wkradł ci się błąd, bo miałeś napisać, że między 130 a 190. Ale rozumiem, w gniewie ludzie popełniają błędy.
TB303
Jestes pizdeusz i tyle widać że nie byłes w wojsku...oczewiście że każdy nie Pizda by stanoł w obronie i obezwładnił napastnika z nożem..no chyba że sztuki walki cwiczył tylko w street fighterze a wojsko miał w call of duty....
Hahahaha. Serio mnie rozbawiłeś komandosie jeden
A jak wyjdzie, to go kurwe dojada na dzielni i bedzie musial siedziec jak pizda na chacie, modlac sie za kazdym razem gdy ktos zapuka w drzwi.
Mowcie i piszcie co chcecie, Krakow jest pelen prawilniakow i za taka akcje gosciu ma przejebane, a jego dzielnia smierdzi gownem jak go sami nie dojada. A jak to jakis nowobogacki synalek to jeszcze smieszniej, bo cala jego ciotowska rodzina bedzie miala przejebane LOL.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów