Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ty rozumiem Panie Rambo jak widzisz gościa nafukanego/ chorego psychicznie z dwoma nożami to podchodzisz, zasadzasz mu karata z obrotówy i potem już jest spoko?
Jeśli chodzi o pomoc w tej sytuacji to wiadomo, że do psychola z dwoma kosami by sie nie wyskoczyło, ale mieliście tyle możliwości jebniecia go lekko samochodem, przewrócenia go samochodem, Jebniecia mocniej, zeby albo upuscił te noże a reszta by mu je zabrała i mozliwe ze obezwładniła do przyjazdu policji.
Ale pewnie wchodziło myślenie "lepiej sie nie wpierdalać bo chuj wie o co chodzi"
Takie myślenie wydaje mi sie, że czesto prowadzi do tego ze jednak pokroiłby tych co chciał pokroic.
Jak byłyby zgony to wtedy jest myślenie "kurde a mogłem zrobic tak..."
ale co ci szkodzi w nogę go postrzelić...
Ja pierdolę, co za debil...
Widać, że nie znasz się w ogóle na użyciu broni
- kowalski: pierdoła, respekt 0
- ulicznik: komandos, respekt 100
Idźcie państwo w chuj
Extraordinary_Gentleman.
Jeśli chodzi o pomoc w tej sytuacji to wiadomo, że do psychola z dwoma kosami by sie nie wyskoczyło, ale mieliście tyle możliwości jebniecia go lekko samochodem, przewrócenia go samochodem, Jebniecia mocniej, zeby albo upuscił te noże a reszta by mu je zabrała i mozliwe ze obezwładniła do przyjazdu policji.
"
jebnąłbyś samochodem i byś poszedł siedzieć za potrącenie pieszego -.- takie mamy piękne polskie prawo...
2 debili jest w samochodzie.W SAMOCHODZIE!!
Wystarczyło gościa z nożem lekko stuknąć,żeby padł na maskę i żadnego niebezpieczeństwa ze strony nożownika.
W 0:53 mieli idealny moment do tego.
Życzę nagrywającym podobnego zdarzenia,tylko tym razem w roli ofiary.
Do nagrywających: Jeśli macie konto na sadolu i czytacie ten komentarz,to NÓŻ WAM W PLECY KRETYNI!
Ty rozumiem Panie Rambo jak widzisz gościa nafukanego/ chorego psychicznie z dwoma nożami to podchodzisz, zasadzasz mu karata z obrotówy i potem już jest spoko?
AHA.
Powiem Ci co byś zrobił: Zesrałbyś się - gówno byś zrobił.
To Ci drogi inteligencie powiem, że czasem wystarczy użyć mózgu. Facet z autka mógł po prostu w niego wjechać ot co. Nie trzeba tu być chuckiem norrisem by komuś pomóc. A inna sprawa, że czasem warto dostać w ryj ale mogąc patrzeć w lustro niż zakładać po Twojemu, że lepiej nic nie robić, bo się jeszcze kuku stanie. Byle by dowegetować bezpiecznie.
Opcji jest zawsze kilka, jedynie tłumoki i tchórze zakładają jak Ty, że nie będą udawać rambo. Użyj czasem mózgu i wyjmij pieluchę.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów