...w UK powstrzymany przez przypadkowego przechodnia. Brawa dla tego pana.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Chuja nie nożownik. Pizda jak chuj
Ale jak to nożownik, przecież tam zabronili noży. No i to kulturalny postępowy zachód, nie to co te polskie robactwo co by to się pozabijało gdyby tylko dać noże do rąk.
pytolsky napisał/a:
Ale jak to nożownik, przecież tam zabronili noży. No i to kulturalny postępowy zachód, nie to co te polskie robactwo co by to się pozabijało gdyby tylko dać noże do rąk.
chyba u ciebie w skansenie zabronili , UK ma jeden z najwyższych wskaźników użycia noża w ostatnich czasach bo kopyta zabronione to latają jak te pojeby w Krakowie z maczetami
No i zajebiscie i to mi się podoba
maxkulczyk napisał/a:
chyba u ciebie w skansenie zabronili , UK ma jeden z najwyższych wskaźników użycia noża w ostatnich czasach bo kopyta zabronione to latają jak te pojeby w Krakowie z maczetami
oho światowiec się znalazł, który do dziś nie wie że jak coś jest nielegalne to już nigdzie tego się nie dostanie, prawda? a do skansenu to Ty powinieneś wrócić bo z cywilizacją i rozwojem Twoje poglądy nie idą w parze, zrób miejsce lepszym i bardziej ogarniętym
Przypadkowy? Gliniarz w cywilu, ma się ta technikę kolankową "na Floyda" opanowaną ...
YKM - Your Knee Matters
YKM - Your Knee Matters
@maxkulczyk tak... zabronili. W Szkocji za samo posiadanie noza na ulicy grozi Ci 5 lat odsiadki
Dobrze że się sam nie pokaleczył.
maxkulczyk napisał/a:
Była jakiś czas temu akcja w Londynie z polakiem, który wyskoczył do szarżującego ciapaka z rogiem narwala i też miał przez to problemy.
Jestembogiem_uswiadom napisał/a:
Chuja nie nożownik. Pizda jak chuj
Dla mnie na przykład każdy nożownik to pizda i tchórz, który boi się stanąć do walki wręcz.
Przeciez tamten na niego czekał za winklem .. wyszedł z chaty i tamten poszedł na niego z nozem ... pewbie jakies zatargi .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów