📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:00
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ale to było piękne
Ja bym jeszcze tego śmiecia wziął za fraki i cisnął z tych schodów
Czy jest jakieś międzynarodowe prawo, że żeby fikać do ochroniarza trzeba być chudym konusem? Na każdym jednym filmiku gdzie kogucik łapie agresora różnica musi być co najmniej jednej głowy, im sie nie zapala lampka ostrzegawcza, że coś robią źle?
freddie93 napisał/a:
Ja bym jeszcze tego śmiecia wziął za fraki i cisnął z tych schodów
chuja byś zrobił
tak jak nie przepadam za murzynami tak tutaj przydałoby się skakanie po głowie rozjebanemu
Pięknie go wyjaśnił.
Jak mnie wkurwiają cioty z nożami...
Drugi strzał całkowicie zbędny. Pierwsza lufa idealnie weszła na szczenę i zgasiła śmieciowi światło.
Ochroniarz odważny, ja bym nie ryzykował dźgnięcia, nie ma 100% szans na to że kogoś znokautujesz, zawsze może zrobić unik, albo wytrzymać cios, wtedy masz przejebane jak zacznie cie atakować nożem.
Xson33333 napisał/a:
Ochroniarz odważny, ja bym nie ryzykował dźgnięcia, nie ma 100% szans na to że kogoś znokautujesz, zawsze może zrobić unik, albo wytrzymać cios, wtedy masz przejebane jak zacznie cie atakować nożem.
Dlatego nie jesteś ochroniarzem
Takiego śmiecia z nożem po nokaucie powinni jeszcze dodatkowo zmiękczyć 3 solidnymi butami z góry w łeb o beton. Albo chociaż połamać łapska we wszystkich stawach.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów