Rouen, Francja. Póki co jeden trup.
Rouen, Francja. Póki co jeden trup.
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
My na szczęście mamy naszych swojskich, białych nożowników, którzy mordują tylko przypadkowe, poznańskie przedszkolaki. Żadnych kolorowych terrorystów, więc nie trzeba się bać. Jest bezpiecznie, jak w Szwajcarii.
Nie liczy się, z Poznania filmu nie ma.
My na szczęście mamy naszych swojskich, białych nożowników, którzy mordują tylko przypadkowe, poznańskie przedszkolaki. Żadnych kolorowych terrorystów, więc nie trzeba się bać. Jest bezpiecznie, jak w Szwajcarii.
Ale przynajmniej nie mamy, wojen religijnych ma naszych ulicach.. Ale juz niedlugo sie to zmieni i bedziemy miec milosciwie panujacaca kolorowa i usmiechajaca sie tolerancje
Pewnie walczy o wolną Palestynę...
...z duchem kijowa na wyspie węży.
Ale przynajmniej nie mamy, wojen religijnych ma naszych ulicach.. Ale juz niedlugo sie to zmieni i bedziemy miec milosciwie panujacaca kolorowa i usmiechajaca sie tolerancje
Skąd ta pewność, już się nie możesz doczekać? A jak nie, to odszczekasz i przeprosisz Pana Tuska?
Skąd ta pewność, już się nie możesz doczekać? A jak nie, to odszczekasz i przeprosisz Pana Tuska?
Pana Tuska
Ale przynajmniej nie mamy, wojen religijnych ma naszych ulicach..
Ale juz niedlugo sie to zmieni i bedziemy miec milosciwie panujacaca kolorowa i usmiechajaca sie tolerancje
Psycha po wyborach siada :E
, ze wszystkich tych kont, które tu zakładałeś (i które ci blokowali) tylko polityka.
Za to ty polityki unikasz jak ognia, co?
Połowa wpisów na Sadolu to polityka. A może i więcej.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów