Kolumbia
Kolumbia
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
[ Dodano: 2024-09-10, 09:57 ]
Na pewno coś odpierdolił. Nie opuścił deski w kiblu, zostawił brudne skarpety przy łóżku etc. Bez powodu się nie wkurwiła.
Noo... w telewizji to często pokazują miłość, jak jacyś tam się kochają albo mówią.
No. Ja też tak myślę, w życiu to nie jest możliwe.
To sie teraz pośmiejcie z Polskich blondynek, jak to najczęściej robicie tutaj. Przynajmniej mają urodę i serce dla człowieka, wiele wybaczą i są po prostu kochane. Owszem , są też zakręcone trochę, maja swoje humory, trudno je zrozumieć, ale to są najlepsze kobiety na świecie. Tak, więc jak się komuś nie podobają nasze piękne , zgrabne blondyneczki, to ma przecież paszport, może sobie poznać taką jak wyżej: silną, niezależną kobietę. Z pewnością będzie miał w niej oparcie , w trudnych chwilach.
W sensie, że nie są mściwe i chociaż Ciebie nie zabiją na miejscu to zostawią bez domu i z długami? 😅
[ Dodano: 2024-09-10, 13:45 ]
To sie teraz pośmiejcie z Polskich blondynek, jak to najczęściej robicie tutaj. Przynajmniej mają urodę i serce dla człowieka, wiele wybaczą i są po prostu kochane. Owszem , są też zakręcone trochę, maja swoje humory, trudno je zrozumieć, ale to są najlepsze kobiety na świecie. Tak, więc jak się komuś nie podobają nasze piękne , zgrabne blondyneczki, to ma przecież paszport, może sobie poznać taką jak wyżej: silną, niezależną kobietę. Z pewnością będzie miał w niej oparcie , w trudnych chwilach.
Tam przynajmniej wiesz, która jest kurwa. W Polsce się dowiadujemy po ślubie
Oho? Czyżby ta super p0lka komuś stała za plecami i patrzyła w ekran pod groźbą braku seksu? Haha wracaj do piwnicy pantoflu
wygląda na feministkę
No nie wiem, na początku wrzeszczy do faceta EE Marika, to chyba znaczy ty cipo
Babka do gościa z nożem w ręku wrzeszcząca na latynosa "ty cipo" niezły kozak z niej.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów