Przy montażu i docinaniu płyty karton-gips osunął się nóż który zatrzymał się na paznokciu w efekcie czego czubek palca wyglądał jak naganiacz. Materiał własny.
Przy montażu i docinaniu płyty karton-gips osunął się nóż który zatrzymał się na paznokciu w efekcie czego czubek palca wyglądał jak naganiacz. Materiał własny.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Minister zdrowia przytulił 200 milionów dotacji.
W zwykłej firmie można 2 miliony.
Na siłę dawali tarczy 0,2 miliona.
Jeśli nie masz firmy, to 800+, opieka, dopłaty do ogrzewania, lokal z gminy i stypendium socjalne dziecka.
Praca nie jest wcale konieczna do życia.
Przyznałeś się ze jesteś analfabetą. Smutne
W tamtym czasie jak zarabiałem "godny" hajs, Ty pewnie stulejarzu w tym czasie dłubałeś jeszcze w nosie i wciągałeś swoje gile Eloo!
Masz może zdjęcia kropki po pobieraniu krwi?
Albo siny paznokieć?
O to kaman stary, przyda mi się do renty! Czarnobyl double finger edition.
Masz chłopie ambicję
W tamtym czasie jak zarabiałem "godny" hajs, Ty pewnie stulejarzu w tym czasie dłubałeś jeszcze w nosie i wciągałeś swoje gile Eloo!
Nie tłumacz się chłopcze bez matury, bo porażasz się coraz bardziej. Napewno zarabiałeś więcej ale w 5ciu kąpaliście się pod jednym prysznicem i jak szczury mieszkaliście po 5 osób na jedno łóżko. Jak brudni Ukraińcy wchodziliście jeden po drugim w tą samą pościel na zmianie zmian?
Nie tłumacz się chłopcze bez matury, bo porażasz się coraz bardziej. Napewno zarabiałeś więcej ale w 5ciu kąpaliście się pod jednym prysznicem i jak szczury mieszkaliście po 5 osób na jedno łóżko. Jak brudni Ukraińcy wchodziliście jeden po drugim w tą samą pościel na zmianie zmian?
Znaczy; coś jak "gorąca koja" na łodziach powdodnych?
A gdyby tego wszystkiego było mało - Twoja stara robiła nam kanapki i herbatkę w termos na drogę.
Myślałem że na czwartym zdjęciu tak Ci ręka zgniła hahahah
Hehe, jak widać na załączonym obrazku - dokładnie w tym miejscu, na tej głębokości w rękawicy wbiło i zatrzymało się ostrze.
Ps. Obyło się bez zszywania. Po prostu sam się zagoił.
Ps.2 Palec ładnie się zrósł i przy robieniu palcówy małżonce nie czuć dyskomfortu
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów