📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
W dupie się tym Amerykańcom poprzewracało. Zamiast pracować sumiennie to sobie robią tor z miejsca pracy, bydło. Nie to co ci Polacy, porządni pracownicy.
Anglia - hurtownia "Przyszedłem na chwilę, zostałem na dłużej"?
Śmiech panienki...
Ja jebe, jakiś łamaga wyjebał(a) się z 'paleciaka' za co otrzymał ponad 100 piw - Sadol zszedł już bardzo nisko ...
Paleciak fajna zabawka na brak zajęcia w magazynie a jak jeszcze jest elektryczny to całkiem czad
kurwa przychodzę do domu po 10h tyrania w tesco, włączam sadistica, żeby sie zrelaksować i co widze...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów