Kto silniejszy, człowiek czy maszyna?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
No niestety, moment obrotowy silnika elektrycznego jest jakieś 50 razy większy niż człowieka mięśnie
na pewno ten koleś był o wiele głupszy od tej maszyny
kz7.pl - dupeczki półnagie
dajbuziaka.pl - dupeczki ubrane
Ja peirdole facet! Znasz moment obrotowy każdego silnika? Wow okresliłes moment obrotowy czlowieka? boże rozwalasz mnie ! jestes genialny! Wyjawisz mi tajemnice twoich obliczen z ktorych wyszlo ci 50 razy?
Ja peirdole facet! Znasz moment obrotowy każdego silnika? Wow okresliłes moment obrotowy czlowieka? boże rozwalasz mnie ! jestes genialny! Wyjawisz mi tajemnice twoich obliczen z ktorych wyszlo ci 50 razy?
robertoszym napisał/a:
@pawel2611
Nie ma się tu czemu dziwić, żydzi zawsze byli dobrzy w liczeniu, ale jak wiadomo skończyli w moim "szpitalu". A tu widzę jeden osobnik się ostał tak więc szykuj się pawel2611 na drobne testy a potem na zastrzyk z fenolu.
Doktor Aribert Heim. Coś się dzieje z Doktorem Mengele? Jest na urlopie, czy co?
Dokładnie, przymusowym
wiedziałem że to się tak skończy jak tylko tokarkę zobaczyłem
paweł2611
powiem tyle :
łżesz rusałko
paweł2611
powiem tyle :
łżesz rusałko
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów