📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Nap Limak napisał/a:
Tak się bawią Rosjanie, którzy nie mają internetu.
Filmik gołębiem do sieci wrzucili?
A koleś odrazu sie bierze do pracy i kartony depcze. Na makulaturę zapewne, na piwo będzie.
@up odrobina kreatywności fajfusie bo nie jesteś śmieszny.
a patrzcie jak ziomek go klepie po plecach, jak dziewczęta podbiegają i filmują, młodsze fanki nie wiedzą co robić, cała sąsiedzka brać bije brawo, jest nawet "kamera" startowa w postaci starej, która całymi dniami w oknie siedzi.
ROSJA = EMOCJE & TRU LAJF!
a patrzcie jak ziomek go klepie po plecach, jak dziewczęta podbiegają i filmują, młodsze fanki nie wiedzą co robić, cała sąsiedzka brać bije brawo, jest nawet "kamera" startowa w postaci starej, która całymi dniami w oknie siedzi.
ROSJA = EMOCJE & TRU LAJF!
Jaki kraj taki hardcore U nas zjeżdżają po kablu, tam nie idą na łatwiznę
Widze,ze po tym skoku ów jegomość został lokalnym bohaterem Coś jak nasz Orzełek z Wisły
viktorx napisał/a:
@up
Przecież oni kurwa pół mapy zajmują, jest ich dużo.
A potrafisz czytać że zrozumieniem ?
nuda w Rosji może zabić.
Assassin's Creed: Russia Edition
ciekawe czy też by klaskali jakby się spierdolił na beton buehehehehehe
a ja już myślałem że dostanie wpierdol od gościa w bezrękawniku
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów