📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
10 razy bym się zesrał, 20 razy przeżegnał, spisał testament pożegnał bym się z rodziną i tak chuj wie czy bym skoczył... Szacun za odwagę
juki napisał/a:
Skoro nie maja internetu to jak wrzucili ten filmik do neta?
kasete VHS wyslali do sadola
Najważniejsze to upaść w odpowiednim miejscu, reszta to kwestia obliczeń matematycznych. Myślę, że to była jego praca domowa z fizyki, a to była demonstracja rozciągania w czasie uderzenia. Takie crash testy.
Oni wiedzą że kartony potrafią zabić . Więc rzucają im ofiarę na pożarcie .
Na chuj dajesz zjebane opisy.... U nas U nich... widzisz?? u nich spadajac z wieżowca ladujesz cało muskajac o kartony a u nas ?? sam sobie odpowiedziałeś ale chujowo zadane pytanie.
skok w stylu Assasin's Creed
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów