strzele sobie zdjęcie bobra
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
23 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
w kac vegas, na końcu są
dlatego kobietom nie można pozwalać się nudzić tylko zatrudniać bobry do ambitniejszej pracy niż branie udział w sesji zdjęciowej :p
AlekBe napisał/a:
Na pewno na fejsie lub nk Wystarczy dobrze po szukać
Jebać PO!
Sorry, musiałem.
Tuiq napisał/a:
Zajebista ta Niemka rly...aż prostuje Niemcom średnią.
Nie podniecaj się tak bardzo, wyjątek potwierdza regułę
161ZT650 napisał/a:
Jebać reaper900
Sorry, musiałem.
O, Donald, nie wiedziałem, że masz konto na sadisticu
Dobre! tylko Disko-Dojcz trochę... $(#*%
Bezcenny aparat
Zachowanie tej pani ma umotywowanie kulturalne. Podświadomie jest zmotywowana do zachowań w przedstawiony sposób. Miriady filmów o miłości, kŧóre powstały za naszą zachodnią granicą nie pozostawiają jej wyboru- może nie lubić, może nie chcieć. Ba, w obeności innych osób może nawet zaprzeczać takim działaniom! Prawda jest jednak taka, że ona musi postępować w tenże sposób. Dziedzictwo kulturowe taśm VHS oraz płyt DVD jest dla niej zbyt dużym wyzwaniem by mogłą się im opierać. Doskonale widać pasję skrytą za makijażem . Pełna napięcia i jednocześnie niezapokojenia twarz zdaje się niemo krzyczeć: TAK, PADŁY MI BATERIE! Znamienny jest uśmiech gdy sięga po aparat fotograficzny. Żądza zaistnienia i parcie na szkło biorą górę i już nic, poza nadciągającym kataklizmem w postaci kelnera, nie powstrzyma ją przed tym, by poczuć się ponownym wcieleniem Beaty Uhse lub naszej skromnej rodaczki - Teresy Orlowski. Tragiczny koniec oznajmiony przez wspomnianego obera odciska piętno na buzi głównej bohaterki. Pełna fantazji, werwy oraz alkoholu Niemka zostaje pozbawiena analogowego (!) aparatu fotagraficznego. Można to porównać chyba tylko do kradzieży lizaka dziecku przez pełnego jadu i niespełnionych marzeń pedofila. W szoku rysującym się na twarzy wschodzącej gwiazdy branży XXX można doszukać się dalekiego echa wiszącego na krzyżu Chrystusa, gdy włócznia rzymskieg żołnierza przebijała serce. Ból i zaskoczenie jest zbyt wielkie by opisać je słowami. Niedopowiedziany w scenie brak pocieszenia i aż nadto wyeksponowane niespełnienie łamią serce i zmuszają do pełnego empatii okrzyku: "RUCHAŁBYM!!! Gdyby tylko dała..."
Dobra ide pić, bo takie filmy to nie na moje nerwy...
Dobra ide pić, bo takie filmy to nie na moje nerwy...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów