📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
jak można słuchać czegokolwiek na takim syfie jakim są beatsy?
Mam nadzieję, że swoją opinię wystawiłeś po użytkowaniu wielorakich modeli Beatsów. Czy po prostu pierdolisz tak jak smutny polaczek którego nie stać na drogie słuchawki, więc ponarzekasz sobie?
Niedzwiedz23 napisał/a:
Mam nadzieję, że swoją opinię wystawiłeś po użytkowaniu wielorakich modeli Beatsów. Czy po prostu pierdolisz tak jak smutny polaczek którego nie stać na drogie słuchawki, więc ponarzekasz sobie?
Jeśli ta plastikowa tandeta to według ciebie 'dobre słuchawki', to oznacza, że w dupie byłeś, gówno wiesz
[edit]
Jeśli są one też, według cebulki, drogie - gratuluję życia w nędzy
Na Beatsy narzekacie a włóżcie sobie takie Skullcandy ( modelu którego słuchałem był jakiś z rasta kolorami ) kosztowały 370 zł i miałem wrażenie, że słucham ze słuchawek z odpustu za 5 zł. Basu brak, dźwięk jakiś taki przytłumiony, ogólnie chujnia i płacenie za firmę jak w Apple.
Z ciekawości wszedłem na stronę beats audio żeby sprawdzić czy coś się zmieniło. Może zaczęli robić jakieś lepsze modele. I zmieniło się. Teraz nawet nie podają już parametrów słuchawek. Bo ludzie którzy to kupują patrzą jedynie na wygląd. Hahaha
@up
Znaleźli sobie taką, a nie inną grupę docelową. Nawet jakby w środku chowaliby słuchawki z kiosku Ruchu za 3zł, ładnie zaopatrzone w logo Beats by dad, to zbyt by był.
Znaleźli sobie taką, a nie inną grupę docelową. Nawet jakby w środku chowaliby słuchawki z kiosku Ruchu za 3zł, ładnie zaopatrzone w logo Beats by dad, to zbyt by był.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów