18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
SirMajkel 2017-05-17, 21:02 3
jak można słuchać czegokolwiek na takim syfie jakim są beatsy?

już raz mnie zaprosili.
Zgłoś
Essent 2017-05-17, 21:12 3
Czyżby puścili jej na słuchawki Rubika ??
Zgłoś
Niedzwiedz23 2017-05-17, 23:10 5
SirMajkel napisał/a:

jak można słuchać czegokolwiek na takim syfie jakim są beatsy?

Mam nadzieję, że swoją opinię wystawiłeś po użytkowaniu wielorakich modeli Beatsów. Czy po prostu pierdolisz tak jak smutny polaczek którego nie stać na drogie słuchawki, więc ponarzekasz sobie?
Zgłoś
manson__ 2017-05-18, 2:00 14
Niedzwiedz23 napisał/a:

Mam nadzieję, że swoją opinię wystawiłeś po użytkowaniu wielorakich modeli Beatsów. Czy po prostu pierdolisz tak jak smutny polaczek którego nie stać na drogie słuchawki, więc ponarzekasz sobie?

Jeśli ta plastikowa tandeta to według ciebie 'dobre słuchawki', to oznacza, że w dupie byłeś, gówno wiesz

[edit]
Jeśli są one też, według cebulki, drogie - gratuluję życia w nędzy
Zgłoś
Belweder 2017-05-18, 8:35
Na Beatsy narzekacie a włóżcie sobie takie Skullcandy ( modelu którego słuchałem był jakiś z rasta kolorami ) kosztowały 370 zł i miałem wrażenie, że słucham ze słuchawek z odpustu za 5 zł. Basu brak, dźwięk jakiś taki przytłumiony, ogólnie chujnia i płacenie za firmę jak w Apple.

Jeśli postawię piwo, to wiedz, że zaciął mi się telefon
Zgłoś
eaz 2017-05-18, 9:29 4
Niedzwiedz23 napisał/a:

Z ciekawości wszedłem na stronę beats audio żeby sprawdzić czy coś się zmieniło. Może zaczęli robić jakieś lepsze modele. I zmieniło się. Teraz nawet nie podają już parametrów słuchawek. Bo ludzie którzy to kupują patrzą jedynie na wygląd. Hahaha
Zgłoś
Danmaz 2017-05-18, 9:52 3
@up
Znaleźli sobie taką, a nie inną grupę docelową. Nawet jakby w środku chowaliby słuchawki z kiosku Ruchu za 3zł, ładnie zaopatrzone w logo Beats by dad, to zbyt by był.
Zgłoś
Shadownik 2017-05-18, 14:24 3
komuś się znowu popierdolił kwejk z sadolem?
Zgłoś
RedIsGood 2017-05-19, 11:27
Shadownik napisał/a:

komuś się znowu popierdolił kwejk z sadolem?

i nikt nie zauważył, że dzieciak słuchał muzyki przy całkowicie ściszonym dźwięku i to w dodatku podczas jazdy samochodem. Oczywiście fejk.

Jezus był lewakiem.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów