Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Każdy kto poświęcił pół minuty na przeczytanie regulaminu i zasad panujących na torze wie, że kurwa nie zatrzymujemy się nigdy przed miejscem wypadku i nie wysiadamy machać łapami tylko zatrzymujemy się w BEZPIECZNYM miejscu, które nie zagraża nam ani innym...
Kto zna, ten potwierdzi
Nie znam bardziej przerażającego miejsca na świecie.
Ja pierdolę co za zlot zjebów...
Każdy kto poświęcił pół minuty na przeczytanie regulaminu i zasad panujących na torze wie, że kurwa nie zatrzymujemy się nigdy przed miejscem wypadku i nie wysiadamy machać łapami tylko zatrzymujemy się w BEZPIECZNYM miejscu, które nie zagraża nam ani innym...
Nie ma pewności, że tor był przejezdny. Ja tam widzę chmurę dymu i auta rozjebane. Typ miał w ciemno jechać dalej?
Bzdury wypisujesz, wiesz co to jest touristen fahrten? Znasz regulamin?
Zanim się publicznie skompromitujesz, warto zapoznać się choć trochę z tematem.
Poza tym gość ma czekać na służby, a niech w tym czasie następni się rozbijają? Nie widzisz, że nikt tam jeszcze nie ostrzega o wypadku? Średnio co 5 sekund leci kolejne auto. Myślisz, że służby nagle się tam teleportują? Myślałeś kiedyś? Ale tak naprawdę, by coś wymyśleć sensownego.
Co do bezpiecznych miejsc, to takich nie ma na tego typu obiektach. Poza tym koleś zatrzymał się na poboczu, parę metrów raptem za innym samochodem, więc gdzie tu zagrożenie i dla kogo(poza nim samym)? Pomyśl raczej z jaką prędkością ten co w niego przywalił, mógłby wbić się w to całe zamieszanie, gdyby nie ta beemka. Widziałeś chociaż, że pomiędzy tymi wrakami byli ludzie?
kurwa co za ameba, jak czytam posty Velture to nie wiem czy się bardziej wstydzić takich ludzi czy tych narodowców napierdalających się na marszach niepodległości
ty znasz w ogóle zasady na takich torach? miał wjechać w biały dym w którym chuj wie co się właśnie stało? bo w regulaminie 99% torów jest jasno napisane że w przypadku wypadku należy wjechać na pobocze, rozłożyć trójkąt (tu nie było czasu), i ostrzec kierowców z tyłu ale nie narażając się specjalnie na ryzyko
użyj głowy, albo raczej mózgu, bo byś jak byś miał użyć głowy to byś pewnie w beton nim zajebał...
Bzdury wypisujesz, wiesz co to jest touristen fahrten? Znasz regulamin?
Zanim się publicznie skompromitujesz, warto zapoznać się choć trochę z tematem.
Poza tym gość ma czekać na służby, a niech w tym czasie następni się rozbijają? Nie widzisz, że nikt tam jeszcze nie ostrzega o wypadku? Średnio co 5 sekund leci kolejne auto. Myślisz, że służby nagle się tam teleportują? Myślałeś kiedyś? Ale tak naprawdę, by coś wymyśleć sensownego.
Co do bezpiecznych miejsc, to takich nie ma na tego typu obiektach. Poza tym koleś zatrzymał się na poboczu, parę metrów raptem za innym samochodem, więc gdzie tu zagrożenie i dla kogo(poza nim samym)? Pomyśl raczej z jaką prędkością ten co w niego przywalił, mógłby wbić się w to całe zamieszanie, gdyby nie ta beemka. Widziałeś chociaż, że pomiędzy tymi wrakami byli ludzie?
Co do zasady - jeżeli już musisz zatrzymać się na torze wyścigowym, w jakimkolwiek sporcie motorowym - zawsze po wewnętrznej. W tym przypadku i tak to nie pomogło, co widać po tamtym samochodzie po drugiej stronie ulicy, ale właśnie taką zasadę się stosuje.
To samo w przypadku ustawiania się jako kibic na rajdzie. Niby większość wie, a zawsze jednak jakieś grupki się pojawiają, więc warto powtórzyć, może chociaż do jednej osoby bywającej na rajdach dotrze - ZAWSZE PO WEWNĘTRZNEJ.
jak czytam posty Velture to nie wiem czy się bardziej wstydzić takich ludzi czy tych narodowców napierdalających się na marszach niepodległości
możesz się wstydzić za swoich dwóch ojców
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów