Gówniana zabawa z USA
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Amerykanie we wszystkim chcą być najlepsi, ale w tym z Indiami nie mają szans.
BTW, czy to aby na pewno było nurkowanie??
BTW, czy to aby na pewno było nurkowanie??
Ciekawe na co później zachorował.
Nadal mniej szkodliwe dla zdrowia niż mieszkanie w Sosnowcu.
Przeczytałem "nurkowanie w gównie" zanim załadował się film i myślałem, że będzie film o jebaniu murzynki
Kiedyś Jackassi włamali się do oczyszczalni ścieków i zrobili podobną kąpiel. Jakież było ich zdumienie, gdy przyłapani dowiedzieli się, że przy dnie pracują ostrza rozdrabniarki. Gdyby dzielny nurek zanurkował głębiej, już by nie wypłynął.
Sprytne - możesz przenieść się na ulice Paryża czy Delhi bez dalekiej i męczącej podróży.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów